Kakva preobrazba: Podvrgnula se plastičnim operacijama, pogledajte kako sada izgleda

Matej Markovinović
2. srpnja 2022.
Novosti
A- A+

Plastične operacije postoje već dugi niz godina, a kako napreduje tehnologije, tako su njihovi rezultati sve bolji i bolji. Dokaz tome je upravo snimka s Instagrama, koja pokazuje nevjerojatnu preobrazbu starije gospođe.

Screenshot: Instagram

Od starenja nitko ne može pobjeći, ali onaj tko ima novca, može taj proces značajno ublažiti i u neku ruku se pomladiti.

To je upravo napravila ova starija gospođa, koja se odlučila pomladiti plastičnim operacijama kod renomirane estetske kirurgice, Lare Devgan.

Kirurgica je gospođi, naime, podigla srednji i donji dio lica, napravila lift vrata, blefaroplastiku gornjih i donjih kapaka, redukciju bukalnih masnih jastučića, autologno presađivanje masti te na koncu eliminiranje akni, bora i ožiljaka laserom.

Rezultati su uistinu nevjerojatni.

Lijevo: prije operacije. Desno: poslije operacije. Screenshot: Instagram

“Ovo je snimka prije i šest mjeseci nakon operacije moje lijepe pacijentice koja je stigla iz Teksasa. Lijepa je iznutra, koliko i izvana, a meni je bila čast sudjelovati u njezinoj njezi. Fokus mi je bio na očuvanju njezina identiteta uz optimizaciju i poboljšanje znakova starenja tkiva, sve uz poštivanje crta lica”, napisala je kirurgica na Instagramu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap