Objavili smo preko 1.000 članaka, ove stvari su vas najviše interesirale!

Josip Mihaljević
18. lipnja 2018.
Novosti
A- A+

Portal mirovina.hr krenuo je s radom 15. studenog 2017. godine, a nedavno smo prešli brojku od 1.000 objavljenih tekstova. Uz to, u prošlom i pretprošlom mjesecu smo po prvi puta zabilježili više od 100.000 posjetitelja.  Trudimo se pisati o relevantnim temama za umirovljenike i ponuditi im zanimljiv sadržaj kako bi potvrdili status digitalnog glasa umirovljenika. U ovom tekstu možete pročitati i podsjetiti se nekih tekstova koji su vas najviše interesirali.

Jako nas je razveselila vijest o 100.000 čitatelja u jednom mjesecu. Portal bilježi stalan rast od kad je krenuo s radom u studenom 2017. godine. Sve veće povjerenje bilježimo i na Facebook stranici mirovina.hr gdje smo nedavno prešli brojku od 18.000 pratitelja. Stvorili smo pravu zajednicu umirovljenika koji u komentarima razmjenjuju mišljenja i kreiraju zanimljive rasprave.

Raste i naša Facebook grupa Mirovina.hr koja opasno prijeti preći brojku od 400 članova. Grupa je zamišljena kao mjesto za razmjenu ideja i stavova čitatelja portala mirovina.hr s drugim umirovljenicima, kao i s novinarima redakcije portala. Pozivamo vas sve da se učlanite u grupu kako bi ju učinili pravom oazom za umirovljenike.

Na stranici Humans of Mirovina svakodnevno objavljujemo kratke priče i crtice iz života umirovljenika koje susrećemo. Stranicu kontinuirano raste i prati ju preko 1.500 ljudi.

Moramo se pohvaliti kako smo završili na TV-u. Novinarska ekipa HRT-ove emisije Treća dob nas je posjetila u redakciji i snimili su prilog o nama i našem radu.

A sada idemo pogledati kojih 10 tekstova vas je najviše zanimalo.

Vijesti o mirovinama na jednom mjestu

Logično, na mirovina.hr su vas najviše zanimale mirovine. Novi Zakon o braniteljima najavio je promjene u mirovinskom sustavu, a čitatelji su sve detalje mogli saznati kod nas.

Evo što po pitanju mirovina donosi novi Zakon o braniteljima

Naravno, kod nas ste mogli saznati gdje i kako izračunati mirovinu.

Kako i gdje izračunati mirovinu?

Kada je počela isplata razlike umirovljenicima i braniteljima detaljno smo obrazložili što se tu dogodilo.

Počela isplata razlike umirovljenicima i braniteljima, povlaštenima 10 posto manje mirovine!

Prijevremena mirovina u Hrvatskoj i nije pretjerano isplativ korak, a kod nas ste mogli pročitati kako i zašto.

Žurite li u mirovinu, to će vas koštati

Kako ne bi ostali zakinuti, predstavili smo kako izgleda struktura mirovinskih primanja u Hrvatskoj. Tu ste mogli vidjeti koliku mirovinu primaju ostali umirovljenici u Hrvatskoj.

Imate malu mirovinu? Pogledajte koliko imaju ostali umirovljenici

Vijest o tome kako mirovine rastu za 56 lipa po godini razbjesnila je veliku većinu naših čitatelja. Većini je mirovina zbog toga “porasla” za uvelike beznačajnih dvadesetak kuna.

Hoće li vam se podebljati novčanik? Mirovine rastu i to za 59 lipa po godini staža!

Druge teme koje zanimaju umirovljenike

Neki gradovi su isplaćivali božićnice za umirovljenike, a neki nisu. I to ste mogli pročitati kod nas kada smo donijeli popis gradova i općina koji su isplaćivali božićnice.

Božićnice umirovljenicima isplaćuje ovih 20 gradova i općina!

Za one koji razmišljaju o nekoj sretnijoj budućnosti, predstavili smo i neke nove tehnologije. Jedna od njih je i vijest o 3D kućicama koje bi uskoro mogle postati rasprostranjen oblik izgradnje kuća u čitavom svijetu.

Kuće od 25 tisuća kuna: Izvrsna ideja za umirovljeničke komune

Za one kojima vrag ne da mira u mirovini, predstavili smo pod kojim uvjetima možete raditi i dodatno zaraditi bez da vam se primanje mirovine obustavi.

Želite dalje raditi i primati mirovinu? Provjerite pod kojim uvjetima!

Svi vas vole podsjećati na vaše obaveze, a rijetko tko govori o vašim pravima. U Hrvatskoj u nizu institucija za umirovljenike postoje posebne snižene cijene, ali su umirovljenici nedovoljno obaviješteni o njima. Bez brige, tu je mirovina.hr!

Vožnja HŽ-om za starije od 60. godina i umirovljenike košta upola manje

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap