Mirovina.hr po prvi puta zabilježila 100.000 posjeta u jednom mjesecu

mirovina.hr
9. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Pokrenuli smo portal mirovina.hr u studenom prošle godine i od tad vrijedno radimo da umirovljenicima i svim ostalim zainteresiranim čitateljima ponudimo zanimljiv sadržaj. Fokusirani smo na teme povezane s mirovinama i životom umirovljenika. Informiramo i pokrećemo rasprave među onima najmudrijima među nama i sve više potvrđujemo svoj status digitalnog glasa umirovljenika. To potvrđuju i brojke i želimo vam se zahvaliti na 100.000 posjeta našem portalu u mjesecu travnju!

Mjesec travanj započeli smo prvoaprilskom šalom kojom smo nasmijali naše čitatelje i kojeg bilježimo kao dan u kojem je naš portal bio najviše čitan u proteklom mjesecu. Na ovaj šok koji smo pripremili za sve umirovljenike možete se podsjetiti ovdje.

Brojku od 100.000 posjeta dosegnuli smo nakon kontinuiranog rasta od našeg samog početka, a u usporedbi s prethodnim mjesecom, narasli smo za čak 25%. Sve veće povjerenje publike bilježimo na našoj Facebook stranici mirovina.hr gdje imamo gotovo 18.000 pratitelja i gdje se najzanimljivije rasprave vode u komentarima na naše članke. Također, svoje pratitelje uveseljavamo kratkim vicevima ili mudrim poslovicama.

Osim što potičemo raspravu među umirovljenicima, svakodnevno objavljujemo kratke pričice s naših susreta s umirovljenicima koje objavljujemo na našoj Facebook stranici Humans of Mirovina. Takvim načinom cilj nam je približiti umirovljenike mlađim generacijama i stvoriti međugeneracijsku solidarnost. Nerijetko naiđemo na zanimljive umirovljenike koji su uvijek raspoloženi da svoja razmišljanja podijele s nama. Tako smo naišli i na pisca Peru Kvesića koji nam je ispričao svoju priču o biciklu.

Kako bismo približili mlađu generaciju s pripadnicima treće, najljepše dobi, pripremamo i serijal „Umirovljenici reagiraju“ u kojem umirovljenike upoznajemo s novim i inovativnim stvari koje su vrlo popularne među mlađom generacijom. Naš video „Umirovljenici reagiraju na HIGH5“ na YouTubeu je pregledan preko 18.000 puta, što nas ohrabruje za nastavak ovog serijala. Cijeli serijal možete pogledati u nastavku.

Da dobro radimo svoj posao, potvrdila je i struka u obliku nagrade za internet novinarstvo koje je dodijelio ogranak HND-a našoj novinarki Jasmini Grgurić za tekst o dobrom duhu Siska, tekst koji smo objavili na prvi dan postojanja našeg portala.

Hvala vam na 100.000 posjeta u mjesecu travnju, a mi vam obećajemo da ćemo se i dalje truditi ispunjavati svoj portal zabavnim i informativnim sadržajem kojeg želite čitati. Ukoliko VI pišete, zainteresirani ste za pisanje ili jednostavno želite reći svoje mišljenje o nečemu što vas muči – šaljite nam vaše radove na [email protected] ili na našu Facebook stranicu, a najbolje među njima ćemo objaviti na portalu. I svakako nam se osmjehnite za kameru ako ikada naiđete na nas!

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap