mirovina.hr je na TikToku: Već smo skupili više od 61 tisuće pregleda

mirovina.hr
21. veljače 2024.
Novosti
A- A+

Ako uživate u našim videima, sada ih možete gledati i na TikToku! Nedavno smo otvorili profil i na ovoj mreži gdje polako, ali sigurno, gradimo zajednicu umirovljenika i onih zainteresiranih za vijesti o umirovljenicima. S manje od deset objavljenih videa smo prešli brojku od 61 tisuće pregleda.

mirovina tiktok

Od nedavno naše videe možete gledati i na popularnoj TikTok mreži. Mirovina.hr profil smo otvorili prije manje od dva tjedna, a već smo objavili sedam videa koji su skupili više od 61 tisuće pregleda i imaju preko tisuću lajkova.

TikTok je mreža na kojoj se pretežito objavljuju videi kraćeg trajanja te u manjoj mjeri fotografije. Savjete kumica s placa za najbolju sarmu je tako pogledalo više od 21 tisuće ljudi.

@mirovina.hr

Savjeti kumica uvijek dobro dođu 😊 mirovinahr savjeti sarma kuhanje

♬ original sound – mirovina.hr – mirovina.hr

 

Osim savjeta kumica, donosimo vam i vremeplove o slavnim osobama. Na značajan datum, poput njihovog rođendana ili datuma smrti, možete očekivati video o postignućima tih osoba. Prije dva dana smo na taj način obilježili i rođendan Momčila Bajagića Bajage.

@mirovina.hr

Koja je vaša najdraža Bajagina pjesma? #mirovinahr #rođendan #vremeplov

♬ original sound – mirovina.hr – mirovina.hr

Mirovina.hr od 2017. godine služi kao medij koji umirovljenicima pruža sve informacije o mirovinama i mirovinskom sustavu, ali i puno više od toga. Osim pravovremenih i točnih informacija, često vas pitamo i za mišljenje ili komentar o aktualnim zbivanjima u društvu. Tako su nastali i naši vox video serijali od kojih je sigurno jedan od najpopularnijih o vašoj omiljenoj hrani iz djetinjstva.

@mirovina.hr

Koje je vama omiljeno jelo iz djetinjstva? 🤤 mirovinahr hrana jelo

♬ original sound – mirovina.hr – mirovina.hr

Kliknite ovdje i zapratite nas na TikToku, a svoj ‘follow’ dajte i profilima naših sestrinskih portala, srednja.hr i bauštela.hr kako biste bili u toku i s vijestima iz sektora obrazovanja i građevine. U slučaju da nemate svoj TikTok profil, videe možete gledati i na našem YouTube profilu. Svakako se pretplatite kako vam ni jedna novost ne bi promakla.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap