Umirovljenik nam je ispričao svoju ljubavnu priču: ‘Tolerancija i prilagodba, to je najvažnije u braku za uspjeh’

Ana Kanazir
14. veljače 2024.
Priče
A- A+

Na ulicama glavnog grada sreli smo umirovljenika koji nam je ispričao svoju ljubavnu priču. Otkrio nam je kako je suprugu upoznao na radnom mjestu, ali i kako su zajedno više od 40 godina. Dodao nam je i kako je za brak najvažnija prilagodba i tolerancija, a bolji savjet za Valentinovo sigurno nećete dobiti.

Umirovljenik na ulici, pored njega je natpis

Umirovljenik o ljubavi | Foto: Mirovina.hr

Umirovljenici su često u dugim brakovima, pa tako neki dožive i dijamanti pir, a u Osijeku smo upoznali bračni par koji nam je ispričao svoju dugogodišnju ljubavnu priču, koju možete pročitati u ovom tekstu.

jimmy stanić
Jimmy Stanić o ljubavi: 'Treba imati dozu inteligencije i ženama dozvoliti da govore...'

Hrvatska je 2022. godine imala rekordan broj ženika i nevjesta starijih od 60 godina. Brak je tada sklopilo 926 muškaraca i žena, pri čemu je gotovo dvostruko više starijih mladoženja, nego mladenki. S druge strane, puno je starijih osoba koje su u braku više od polovice života. Jedan takav je i umirovljenik kojeg smo sreli u šetnji gradom, a koji nam je dao jedan vrlo koristan ljubavni savjet.

Tako smo saznali da su se on i njegova supruga upoznali na poslu i vrlo brzo su završili u braku, a u bračnoj zajednici su već 41. godinu. Ispričao nam je i kako ga brak ispunjava, ali i kako je toliki broj godina provedenih u braku čisto solidna brojka.

– Tolerancija i prilagodba, to je najvažnije u braku za uspjeh, rekao nam je umirovljenik.

Uz njega, uvijek se volimo prisjetiti i savjeta za sretan brak koje nam je ovdje dao popularni pjevač Jimmy Stanić. On sa svojom sedam godina mlađom suprugom zajedno ide na tržnicu, zajedno kuhaju, ali i zajedno nastupaju. Otkrio nam je i kako ne postoji recept za sretnu vezu, nego je sve vrlo individualno.

Što nam je još rekao umirovljenik kojeg smo sreli, možete pogledati u videu ispod:

Copy link
Powered by Social Snap