Jimmy Stanić o ljubavi: ‘Treba imati dozu inteligencije i ženama dozvoliti da govore…’

Ana Kanazir
14. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Poznati glazbenik Jimmy Stanić nam je jučer na kavi otkrio niz detalja iz svojeg života. Rekao nam je što točno on i supruga Barbara vole jesti, kako izgledaju njegovi koncerti, a posebno nam se svidjela njihova ljubavna priča. Naime, supruga je mlađa sedam godina od njega, ali funkcioniraju savršeno, pri čemu se nadopunjuju u privatnom, ali i u poslovnom životu.

Na Dan zaljubljenih vam donosimo ljubavnu priču Jimmyja Stanića i njegove Barbare. Da odlično funkcioniraju zajedno dokazuje i činjenica da sve rade skupa. Zajedno idu na tržnicu, zajedno kuhaju, ali i zajedno nastupaju. Evo što su nam sve otkrili na kavi.

Barbaru je uočio sasvim slučajno

Jimmy Stanić nam je podijelio i nekoliko ljubavnih savjeta pri čemu je napomenuo da je svaka veza individualna.

– Nema recepta za sretnu vezu, sve je to individualno. Treba imati dozu inteligencije i ženama dozvoliti da govore jer one više govore od muškaraca, a ako ne možete više slušati što govori samo trebate reći ‘Da, draga’. Ne smije se povisiti glas nikada, samo potiho kažete ‘Šuti, kravo jedna’. Ali ona vas ne smije čuti, rekao je u šali Jimmy, na što se Barbara samo nasmijala.

Osim toga nam je otkrio i kako je upoznao Barbaru. Okrenuo se i ugledao ju je, a onda se pojavila i kemija među njima. Zaljubio se u njezine oči, a ostalo je povijest. Kasnije nam je priznao i da ju je odabrao zbog njezinog lijepog glasa kojim ga je odmah osvojila.

– To je talent. Ima fantastičan glas. Odmah sam je angažirao, zaručio sam je i oženio. Da nije pjevala tako dobro ne bih je ni oženio. Imala je nešto posebno u glasu, rekao nam je glazbenik.

Zajedno i nastupaju na koncertima

Jimmy Stanić i Barbara i nastupaju zajedno, pri čemu je ona novinarka i intervjuira ga, a on odgovara na njezina pitanja.

– Na koncertima mi se pridruži i supruga koja glumi novinarku. Prvo smo na ‘vi’, a onda postanemo bliski i pobratimo se pa budemo na ‘ti’. Pričamo viceve, ali i događaje iz života, a publika nas često poziva na povratak na pozornicu nakon kraja svirke, rekao je Jimmy.

Što nam je sve Jimmy Stanić ispričao o svojem životu možete vidjeti u videu ispod:

U našoj novoj anketi nam možete odgovoriti koliko ste dugo vi u braku:

Koliko ste dugo u braku?

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap