Vitka i rastezljiva 67-godišnjakinja zna sve tajne dobrog zdravlja – i dijeli ih s drugima

Jelena Ratko
22. travnja 2018.
Priče
A- A+

Babette Davis strastvena je šefica kuhinje u  uspješnom kalifornijskom restoranu zdrave hrane, koja u svoje slobodno vrijeme zagovara zdrav način života putem društvenih mreža i drži motivacijske govore kojima potiče promjenu životnih navika starijih osoba. Izgleda kao da joj nije 67 godina, no na drugi pogled vidi se da se zapravo radi o starijoj ženi koja samo vrlo dobro brine o sebi i svome izgledu.

Foto: screenshot

Babette se aktivno bavi fitnessom i drugim oblicima vježbanja te puno vremena provodi u teretani – to priznaje i ne skriva svoje navike kojima ostvaruje dobar izgled. Za mišiće je djelomično zaslužna teretana, međutim veliku ulogu igra hrana koju ova blogerica svakodnevno unosi u svoj organizam.

Na svom YouTube kanalu ona dijeli recepte koje osmišljava prema namirnicama koje sadi u vlastitom vrtu. Babette promovira vegansku ishranu baziranu isključivo na biljnoj bazi, pa se na njezinom uobičajenom jelovniku uvijek nalazi mnoštvo svježeg voća i povrća, orašastih plodova i zdravih ugljikohidrata.

Sve je počelo kada su joj dijagnosticirani astma i ekcem. Tada je počela proučavati zdrave životne navike te se, nakon što je uvidjela da je njezino psihofizičko stanje puno bolje kada ih se pridržava, odlučila potpuno posvetiti promociji aktivnog kretanja i kvalitetne ishrane.

U videu je prikazan jedan tipičan dan u životu ove zdrave i mladolike bake. Započinje sa šetnjom u parku i vježbanjem na otvorenom. “Život nije potpun ako se ne krećeš”, smatra Babette koja ne može zamisliti dan u kojemu samo spava, sjedi i jede, bez da se uopće kreće.

Ova 67-godišnjakinja nakon sportskih aktivnosti odlazi u nabavku namirnica. Kupuje isključivo bio proizvode iz domaćeg uzgoja, bezglutenske proizvode i proizvode prilagođene veganima.

Većinu svoga vremena Babette provodi u svome restoranu, gdje uživa kuhajući hranu koju voli. Međutim, za nju pravi užitak nastupa po izlasku s radnog mjesta. Tada može raditi ono što ju oslobađa – vježbati, baviti se sportom, znojiti se i uživati u fizičkoj aktivnosti.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap