Nositeljica liste HSU-a na EU izborima, Ema Culi na fakultetu je držala instrukcije

Ana Kanazir
31. svibnja 2024.
Priče
A- A+

Nositeljica kandidacijske liste Hrvatske stranke umirovljenika na izborima za Europski parlament je 64-godišnja Ema Culi. Ona je završila osnovnu i srednju školu u Zadru, dok je studirala u Zagrebu na Ekonomskom fakultetu. Upravo tamo je i završila specijalistički poslijediplomski studij – Strateško poduzetništvo. Otkrila je i kako je na fakultetu držala instrukcije iz matematike i računovodstva.

Ema Culi i logo HSU-a za EU izbore

Ema Culi | Foto: Privatna arhiva/srednja.hr/Facebook HSU

Ema Culi je nositeljica kandidacijske liste Hrvatske stranke umirovljenika. Ona iza sebe ima završen poslijediplomski studij, ali i brojne edukacije, a na fakultetu je držala instrukcije iz matematike i računovodstva.

Hsu i Umirovljenici zajedno na grupnoj fotografiji
Objavljene su izborne liste i kandidati za EU izbore: Evo koga su ponudile umirovljeničke opcije

Kao što smo već pisali ovdje, iz HSU-a su objavili svoje planove ako uđu u Europski parlament. Oni su tako otkrili kako će trećinu plaće davati najsiromašnijima. Osim toga, otkrili su i kako će se maksimalno rotirati na poziciji zastupnika, a slogan im je HAESU ZA EU. Poznato je i kako je nositeljica liste Ema Culi, koja je ujedno i v.d. predsjednica Foruma žena HSU-a. Njezin obrazovni put su predstavili na našem sestrinskom portalu srednja.hr.

Ema Culi je tako osnovnu i srednju školu, odnosno gimnaziju završila u Zadru. Studirala je u Zagrebu i to na Ekonomskom fakultetu gdje je završila specijalistički poslijediplomski studij – Strateško poduzetništvo. Završila je i specijalističku edukaciju FOIP (osnovni i napredni) na Ekonomskom institutu u Zagrebu – izrada investicijskih elaborata. Završila je i edukaciju te položila ispit za provedbu postupaka javne nabave te je dobila i certifikat resornog Ministarstva gospodarstva.

– Voljela sam društvene predmete, a od prirodnih biologiju i kemiju. Nisam u gimnaziji bila ljubitelj matematike i fizike, možda više zbog samog načina predavanja, budući da sam na fakultetu držala instrukcije iz matematike i računovodstva, otkrila je Culi za srednja.hr.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap