Umirovljenica “iz pakla” radi probleme i u zatvoru: “Kreveti nisu udobni, želim dva madraca”

Josip Mihaljević
9. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

Devet godina zatvorske kazne dobila je početkom prošle godine umirovljenica iz Velike Britanije, koja je izmišljala gnjusne laži o svojim susjedima. Sada je na izdržavanju zatvorske kazne, a u časopisu koji izdaje zatvor se požalila kako kreveti nisu udobni i da se nalazi u lošem okruženju.

Foto: Pixabay

Sabine McNeill (75) početkom prošle godine osuđena je na devet godina zatvora, jer je preko interneta širila gnjusne laži o svojim susjedima. Nekoliko majki je optužila da “štuju đavla” i da piju krv vlastite djece, slala nebrojen broj prijava, da bi se na kraju ispostavilo da je svaka njena riječ bila lažna.

Zbog toga su se neke obitelji morali i preseliti iz mjesta gdje su živjeli, a djeca su završila traumatizirana.

Sutkinja joj je tada presudila da je uništila normalan obiteljski život tim obiteljima, te je dobila devet godina zatvora.

U zatvoru piše kako joj je teško i zahtjeva bolje madrace

starija zena fotografirana s leđa s crvenim šeširom
Devet godina zatvora za umirovljenicu koja je preko interneta izmišljala gnjusne laži o svojim susjedima

Sabine McNeill je već oko godinu dana u zatvoru, a britanskim medijima je ponovno došla u fokus nakon što su saznali da piše za zatvorski časopis, piše dailymail.co.uk.

U jednom članku za taj časopis požalila se da zatvorsko okružje loše utječe na nju, te da joj je krevet neudoban. Umirovljenica je tako neko vrijeme izborila da spava na dva madraca, no jedan su joj oduzeli. Također, tvrdi da je šest tjedana trebala moljakati i pisati kako bi joj omogućili invalidska kolica, zbog boli u kuku.

“I opet, zatvor stvara probleme i stres koji se totalno može izbjeći, to ljudi na slobodi uopće ne mogu zamisliti. Što se događa s mojom boli koju osjećam svaku noć, osim tri mjeseca kada sam mogla spavati na dva madraca?”, pita se Sabine.

Možete pretpostaviti kako britanska javnost i nije bila pretjerano solidarizirana s njenim žalopojkama, budući da je radila pravi teror od 2014. do 2018. godine svojim susjedima kada je bila “slobodna”.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap