Toni oduševljava i susjede: “Sve su žene lijepe i dobre. Ne postoji loša žena”

Jasmina Grgurić
12. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Mislili ste da je priča o umirovljeniku Toniju gotova? E pa, prevarili ste se. Interes medija, ali i velikog dijela javnosti za najpoznatijim 82-godišnjakom ovih prostora ne jenjava pa je tako u goste pozvan na sarajevsku televiziju gdje je otkrio neke detalje iz mladosti i obiteljskog života.

Snimak zaslona/Youtube/Face TV

Ne misle samo Hrvati da je umirovljenik Taljat Selmani vrijedan medijske pažnje, iako se s tim ne slaže jedan dobar dio javnosti. Čak sat vremena u udarnom terminu posvetila mu je i sarajevska televizija, gdje je za Face TV govorio o obitelji, ženama, vitalnosti, vjeri, umu…

Kako je trenutno najpoznatiji umirovljenik iznova u 82. godini počeo reklamirati muška odijela, pričao je kako je nekada nosio modne revije te napomenuo da je u bivšoj državi među prvima vozio Mini Morrisa, što je potkrijepio fotografijom.

Ovom prilikom po prvi je put progovorio o svojoj obitelji, a pokazao je i stare fotografije na kojima se nalazi sa ženom Nazlijom i sinom Sejdinom, a ponosni je djed i malom Leonu.

Snimak zaslona/Youtube/Face TV

“Voljeti i biti voljen je najveće bogatstvo što postoji. To održava čovjeka. Oženio sam najljepšu djevojku na svijetu. Ona je Turkinja, taman je prešla sedamdesetu. Kad nas vide zajedno ljudi misle da mi je kći” – rekao je Selmani.

Kao pravi kavalir, na pitanje o ženama je ustvrdio: “Sve su žene lijepe i dobre. Ne postoji loša žena. Ali, imaš ljepše, a moja je bila najljepša.”

Na priloženoj fotografiji, objasnio je, njegova supruga nosi haljinu koju joj je donio iz Pariza. A zajedno su reklamirali i za arapske zemlje, rekao je Toni pokazujući još jednu fotografiju na kojoj je, kako kaže, glumio šeika s brkovima.

Snimak zaslona/Youtube/Face TV

Otkrio je i da ponekad s nekom damom ode na kavu ili na ručak, ali da nema potrebe da njegova žena za to zna te da ona nema što sumnjati, već čuvati muža kod kuće. No, najbolje se snašao na svom terenu, pričajući i savjetujući naravno, a o čemu drugomu, nego o – vježbanju.

Emisiju možete pogledati ovdje: