Mislili ste da se šale? Ne! Umirovljenik Toni postao model, evo kakvo odijelo nosi

Jasmina Grgurić
5. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Uskoro ćemo ići još kasnije u mirovinu, a to zahvalite ovom čovjeku” – tek je jedna u nizu novonastalnih uzrečica inspiriranih pojavom najpopularnijeg umirovljenika u Hrvatskoj, 82-godišnjeg Taljata Selmanija. Autor ove misli aludira na njegovu vitalnost, koju je gospodin Toni i dokazao demonstrirajući razne vježbe te opisujući svoje zdrave životne navike i aktivnosti.

Tonija više ne treba posebno predstavljati, jer za njega sad već znaju svi. Jedni ga vole, drugi ga ne podnose, no jedno je sigurno. Umirovljenik koji smatra da gripa ne postoji i svojim vršnjacima poručuje da vježbaju, ostavio je upečatljiv trag. Taman kada mislimo da je gotovo, njegova priča dobiva novi nastavak. Ovoga puta nije riječ o redovnim vježbama kod kuće, u parku, teretani ili novim savjetima, nego o – modnoj avanturi.

Pitali smo vas što mislite o popularnom vršnjaku Toniju, evo kako ste presudili

Tko je pratio priču, a takvih je uistinu mnogo, sjeća se da je Selmaniju vrlo brzo nakon otkrivanja pojedinosti iz njegova života, koji je obilježila i manekenska karijera, stigla ponuda Varteksa, za koji je odijela nosio u  nešto mlađim danima. Varaždinski modni div ugrabio je izvrsnu marketinšku priliku, a 82-godišnjaku nije trebalo puno da pristane.

Većina je mislila kako je riječ samo o triku te kako do suradnje neće doći. No, čitava priča već je finalizirana. Tako je Varteks uz svoju najnoviju objavu napisao. “Mislili ste da se šalimo? Modni tigar Super 100s“. A kada kliknete, doista imate što vidjeti.

Oldushka - modna agencija koja zapošljava isključivo osobe starije životne dobi

U tamnoplavom odijelu sačinjenom od 100-postotne runske vune prirodne rastezljivosti pojavljuje se, a tko drugi nego maneken Toni.

Sviđalo se to nama ili ne, moramo priznati da je umirovljenike u svijetu mode gotovo nemoguće ugledati. Oni nisu poželjna lica na plakatima, njihove bore i sijede ne progovaraju ciljanim skupinama mladih za koje su odjevni komadi uglavnom napravljeni. Izuzetaka je vrlo malo, a jedan od njih je ruska modna agencija Oldushka koja jedina u svijetu angažira starije osobe kao modele. Na taj način osvještavaju javnost, šaljući poruku da i oni postoje te da u modernoj odjeći mogu i te kako izgledati dobro.

Mislili ste da se šale? Ne! Umirovljenik Toni postao model, evo kakvo odijelo nosi
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap