Stariji pedofil iz Virovitice djevojčici (12) slao perverzne poruke

Jasmina Grgurić
4. srpnja 2020.
Novosti
A- A+

Stariji muškarac s područja Virovitice dva je mjeseca 12-godišnjoj djevojčici slao seksualne poruke te izrazio želju da s njom ima spolni odnos. Predator je za sebe tvrdio da nije pedofil, iako je priznao da je imao seksualni odnos s maloljetnicom. No, nije ni slutio da je ovoga puta upao u zamku…

Ilustracija: Pixabay

Stariji predator s područja Virovitice dva je mjeseca 12-godišnjoj djevojčici slao seksualne poruke, potičući je na spolni odnos za koji je jasno izrazio želju. Za sebe tvrdi da nije pedofil, iako je priznao da je već imao odnose s maloljetnicom.

Iako mu je djevojčica u više navrata napisala kako ima 12 godina i da ne razumije o čemu sve govori, on je bio ustrajan, savjetujući joj gnjusno čak i da ode u trgovinu i kupi krastavac određene dužine da nadoknadi manjak znanja o nekim stvarima, piše Informativni centar Virovitica.

No, stari perverznjak nije ni slutio da je ovoga puta upao u klopku. Njegove prepiske su u četvrtak navečer postale javno dostupne na Facebook stranici grupe Stoppedofilijisp SubRosa. Profil djevojčice je, srećom, lažan, a služio je upravo ovoj svrsi kako bi se razotkrili predatori koji putem društvenih mreža vrebaju djecu. On se pak s njom dopisivao mjesecima, misleći da je stvarna osoba i znajući za njezinu dob.

Umirovljenik iz Rijeke zlostavljao djevojčicu od njega mlađu 64 godine!

“Ovaj posao vidimo kao preventivu. Znamo da policija ima dobru volju i da se silno trude, ali mnogo puta ruke su im jednostavno vezane zakonima. Cilj nam je da se oni koji su spremni imati spolne odnose s djecom javno prokažu, da okolina i javnost znaju za njih i da tako sačuvaju svako dijete od predatora. Velika većina predatora, nakon određenog vremena, uz to što šalju pornografski sadržaj, izrazi želju za susretom. A to se ne smije dopustiti” – ispričao je za ICV jedan od članova grupe.

Istragu o ovom slučaju provodi Policijska uprava Virovitičko-podravska, nakon čega će slučaj preuzeti državno odvjetništvo.

Stariji pedofil iz Virovitice djevojčici (12) slao perverzne poruke
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap