Umirovljenik iz Rijeke zlostavljao djevojčicu od njega mlađu 64 godine!

Jasmina Grgurić Zanze
21. svibnja 2020.
Novosti
A- A+

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci provelo je istragu, a potom i podignulo optužnicu protiv 78-godišnjeg muškarca. Njega se sumnjiči da je počinio dva kaznena djela vezana za bludničenje nad maloljetnim djetetom mlađim od 15 godina!

Ilustracija: Pixabay

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon provedene istrage, jučer podiglo optužnicu protiv 78-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina, priopćili su danas.

Manijak s Jaruna zatočio majku na 47 dana, tukao je, slomio 14 rebara i četiri kralješka

Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je tijekom 2014. godine na području Primorsko-goranske županije u više navrata počinio bludne radnje prema 14-godišnjem djetetu, znajući za dob oštećenice.

Okrivljenika se optužnicom tereti da je od rujna 2018. do rujna 2019. godine, iskorištavajući odnos bliskosti i povjerenja počinio bludnju radnju prema istom djetetu, kao i da je u više navrata pokušavao ponoviti bludne radnje što je kod oštećenice izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, piše u današnjem priopćenju na stranicama DORH-a.

Copy link
Powered by Social Snap