Sajam za zrele generacije ‘Pravo doba’ vraća se u svibnju 2019.

Josip Mihaljević
13. ožujka 2019.
Novosti
A- A+

Pravo doba – sajam za zrele generacije i cijele obitelji vraća se u svom petom izdanju. Održat će se na Zagrebačkom velesajmu od četvrtka 16. svibnja do subote 18. svibnja 2019. godine. Zabava, edukacija, rekreacija, besplatni zdravstveni pregledi i razna savjetovanja bit će glavne teme, a zbog mirovinske reforme će prostora dobiti i tema zapošljavanja umirovljenika na pola radnog vremena.

pravo doba

Foto: press

Nezaobilazni događaj za umirovljenike se vraća u svom petom izdanju. Mjesto radnje – Zagrebački velesajam, vrijeme radnje – od 16. do 18. svibnja 2019. godine.

Na sajamu za zrele generacije ‘PRAVO DOBA‘ bit će zabave, edukacije, rekreacije, besplatnih zdravstvenih pregleda i raznih savjetovanja. Stručnjaci će voditi zanimljive panel diskusije o aktualnim i interesantnim temama koje se tiču življenja u zreloj dobi.

Korisne informacije za umirovljenike

milan bandić
Bandić otvorio sajam Pravo doba: "Tko se ovdje zaljubi, primam ga u ured sljedećeg tjedna"

Mirovinska reforma je došla, a time i ogroman broj umirovljenika može raditi na pola radnog vremena. Upravo zato će jedna od tema biti zapošljavanje umirovljenika, a svi kojima riječi dodatna zarada zvuče dobro svakako bi trebali doći na ovaj jedinstveni događaj.

U suradnji s brojnim izlagačima i ove godine će se organizirati besplatni zdravstveni pregled koji podrazumjeva: stanje sluha, vida, krvnog tlaka, gustoće kostiju, razina glukoze u krvi, EKG. Stručnjaci iz Doma zdravlja – Centar će privremeno svoje usluge preseliti na Zagrebački velesajam, a svatko će na kraju svog pregleda dobiti i par riječi savjeta od liječnika.

Za one kojima je glavna muka višak slobodnog vremena – na Sajmu će sudjelovati i turističke agencije s posebno skrojenim programima za treću dob. Tu su i neizostavne kreativne radionice koje će vas možda potaknuti da steknete novi hobi.

Ulaz besplatan, više informacija uskoro

[FOTO] Modna revija koja je od naših umirovljenica napravila prave dive

Među umirovljenicima ima mnogo znatiželjnika oko teme domova za starije, ali nikad se nisu pitali kako je tamo zapravo. Na sajmu u direktnoj komunikaciji možete pitati djelatnike domova za starije sve što vas zanima, a gostovat će i tvrtke sa specijaliziranom opremom koja bi mogla zatrebati pojedinim umirovljenicima.

Organizator ‘Pravog doba’ je Zagrebački velesajam, a suorganizatori stručnog i popratnog programa su Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te Zaklada Zajednički put.

Radno vrijeme sajma će sva tri dana biti od 10:00 do 18:00, a ulaz je besplatan.

A kako je bilo na prošlom sajmu ‘Pravo doba’, možete saznati klikom na ovu poveznicu.

 

Sajam za zrele generacije ‘Pravo doba’ vraća se u svibnju 2019.
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap