Preminula kći kralja rock’n’rolla: U 55. godini umrla je Lisa Marie Presley

Milan Dalmacija
13. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

U 55. godini od posljedica srčanog udara preminula je Lisa Marie Presley, kći kralja rock’n’rolla Elvisa Presleyja. Poput oca, bila je pjevačica te je živjela buran i kontroverzan život. Posljednji put se u javnosti pojavila prije tri dana na dodjeli Zlatnog globusa glumcu Austinu Butleru koji je u filmu Elvis utjelovio njena oca.

Lisa Marie Presley | Foto: Screenshot: YouTube/Grunge

U 55. godini od posljedica srčanog udara preminula je Lisa Marie Presley, kći kralja rock’n’rolla Elvisa Presleyja. Liječnici su joj pokušali vratiti puls na licu mjesta, a potom i u bolnici, no nisu uspjeli. Tužnu vijest potvrdila je njena majka Priscilla Presley, piše People.

[8.1.] Rođen Elvis Presley, neokrunjeni kralj Rock and Rolla

Lisa Marie se u javnosti posljednji put pojavila prije tri dana, na 80. dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu. Na dodjelu je došla s očevim prijateljem Jerryjem Schillingom koji ju je morao pridržavati dok je davala izjave za medije. Fanovi su primijetili kako je pričala sporije i izgledala “krhko”, piše Page Six.

Zajedno s majkom družila se s 31-godišnjim glumcem Austinom Butlerom koji je u filmu Elvis utjelovio njenoga oca. Za tu ulogu dobio je Zlatni globus u kategoriji najboljeg dramskog glumca.

Lisa Marie je pod svjetlima reflektora bila praktički od svog rođenja, 1. veljače 1968. godine. S obzirom na turbulentno djetinjstvo obilježeno smrću oca, njen se život nastavio u istom svjetlu. Bavila se pjevanjem, baš kao i Elvis, a osim toga što je njegova kći, poznata je i po mnoštvu kratkotrajnih brakova. Iza nje je ostalo četvero djece koje je dobila s glazbenikom Dannyjem Keoughom te glazbenim producentom Michaelom Lockwoodom. Osim njih, u braku je bila i s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom i glumcem Nicholasom Cageom.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap