Nakon kratke i teške bolesti: U 66. godini preminula poznata vidovnjakinja Vera Čudina

Milan Dalmacija
9. kolovoza 2023.
Novosti
A- A+

Vera Čudina posebno je bila poznata po svojim prognozama lokalnih, predsjedničkih i parlamentarnih izbora. No, osim vidovnjaštvom, bavila se slikarstvom i spisateljstvom.

Vera Čudina | Foto: Facebook/Vera Čudina

Nakon kratke i teške bolesti u 66. godini preminula je poznata hrvatska vidovnjakinja, kolumnistica i slikarica Vera Čudina. Posljednji ispraćaj održan je u Zagrebu u krugu obitelji, javlja Net.hr.

Bavila parapsihologijom, posebno se posvetila proučavanju ljudske naravi. Uz to, imala je iznimnu sposobnost predviđanja događanja, zbog čega je često gostovala u medijima, koji su rado tražili njene prognoze o pobjednicima i gubitnicima izbora, predsjedničkih, parlamentarnih ili lokalnih. Ponekad je znala predviđati i zbivanja u životima domaćih slavnih osoba.

No, ona nije bila samo vidovnjakinja. Bila je i slikarica, a pisala je i knjige te kolumne za portal Živim.hr. Njoj bliski ljudi su na njezinoj Facebook stranici ostavili dugu i emotivnu oproštajnu poruku.

https://www.facebook.com/vera.cudina23.02/posts/pfbid026vfVmGhTjiFKmfZBFvfkiCX4DuJsGrMvsk6mMpimUzJxfvYVCcmJvbs6gpgNDXVzl?__cft__[0]=AZVjw8JHodRgXsHf3SId65k6-gFpEiGTflXmGDJEpmlC9g3tuD0uWtR5nYhXLv8Y1OEuZ5xqRQq1yh8UZuIZScV9XwWwYcXXsy6sUAZ6Ss7DAFMYp3OqQ4VWYwDIVHZHC5LalFq125Qw_Qu1CyoCb7b4&__tn__=%2CO%2CP-R

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap