Nitko je nije vidio četiri mjeseca: U kući pronađeno tijelo 74-godišnje žene, nije bilo tragova nasilja

Milan Dalmacija
2. kolovoza 2023.
Novosti
A- A+

U kući u Koprivničkim Bregima pronađeno je tijelo 74-godišnjakinje. Policija tvrdi da nije bilo tragova nasilja. Susjedi, pak, dodaju da je nisu vidjeli četiri mjeseca i da su mislili da je otišla u Njemačku.

traka policja

Foto: PU istarska

Koprivnička je policija protekle subote izašla na dojavu o pronalasku tijela. Ispostavilo se da je riječ o 74-godišnjoj vlasnici kuće u Koprivničkim Bregima. Ona je, kako doznaje portal ePodravina, pronađena u jednom od dvorišnih objekata.

–  U subotu, 29. srpnja, u Koprivničkim Bregima u kući je pronađeno tijelo starije ženske osobe, koje je pregledao mrtvozornik. Obavljenim očevidom nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na počinjenje kaznenog djela. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se obaviti obdukcija. Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, poručili su iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke.

No, ova je tragedija možda još i veća zbog činjenice da pokojnicu nitko nije vidio četiri mjeseca. Susjedima je to bilo neobično, ali su pretpostavili da je otišla u Njemačku.

– Imala je kuću u Njemačkoj, a tu je povremeno dolazila. Ovu kuću u kojoj su je pronašli je i kupila, rekao je jedan od mještana Koprivničkih Brega dodajući da je kuća možda i ukleta, jer je u njoj na sličan način preminula i supruga prijašnjeg vlasnika.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap