Pravo ili umjetno božićno drvce, pitanje je sad: Evo za koje ste se vi odlučili u našoj anketi

Ana Kanazir
27. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Pitali smo vas u anketi hoćete li ove godine kupiti živo božićno drvce, a vas 418, odnosno 50,73 posto, odgovorilo je da imate isto, umjetno drvce. Iako živo, tek kupljeno drvce ima svojih prednosti, možda je njegova cijena, ali i ispadanje iglica utjecalo na vaše odgovore.

iglice bora

Iglice bora | foto: Pixabay, TanteTati

iglice bora
[ANKETA] Donosimo trik kako da vam s božićnog drvca ne ispadaju iglice i vrlo je jednostavno

Osim što najviše naših ispitanika, sudeći prema anketi, ove godine nema pravo božićno drvce, vas 169 (20,51 posto) nije kupilo drvce jer je preskupo, 60 glasova je dobio odgovor “Ne slavim Božić”, dok je 27 osoba reklo kako će kupiti drvce ako pronađe neko jeftino. Ipak, 150 osoba (18,20 posto) prema našoj anketi uživa u mirisu živog božićnog drvca.

Živo božićno drvce ima svoje prednosti, ali i mane. Kako smo pisali ovdje, istraživanja pokazuju kako ovakvo drvce pozitivno utječe na naše raspoloženjem jer smiruje i podsjeća na šumu, ali s druge strane ima i dva problema.

Ove godine su cijene veće i to za 10 do 20 posto, o čemu možete pročitati ovdje, a problem su i iglice koje padaju kako se drvo suši, pri čemu se to može riješiti jednim jednostavnim trikom. Sve što trebate je posudu s vodom i drvo koje malo viri izvan stalka, a ovaj trik smo saznali iz rasadnika Beranek.

rezultati ankete božićno drvce

Rezultati ankete božićno drvce | Mirovina.hr

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap