Pohlepne “maserke” umirovljenici na silu upale u stan i uzele joj novac

Jasmina Grgurić Zanze
4. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Starije osobe opet su na meti drskih prevaranata koji se ne libe upotrijebiti ni silu kako bi se domogle njihova novca. Zbog svega nekoliko stotina kuna, lažne su maserke nasilno upale u stan 76-godišnjakinji.

vrata kuca kvaka

Foto: Unsplash

Dvije nepoznate žene pozvonile su na vrata stana 76-godišnje umirovljenice u Varaždinu. Pritom su se predstavile kao medicinske djelatnice te joj ponudile masažu i mjerenje tlaka. Umirovljenica je odbila njihove usluge, ali to ih nije zaustavilo.

Naime, nasilno su gurnule vrata i ušle u stan. A sve zbog nekoliko stotina kuna koje su ukrale.

"Maserke" umirovljeniku s Trešnjevke iz stana odnijele na stotine tisuća kuna

“Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 76-godišnje žene, kojom prijavljuje da su dvije nepoznate ženske osobe 30. ožujka  došle na adresu ulice Tina Ujevića u Varaždinu do stana gdje živi 76-godišnjakinja, te joj ponudile masažu i mjerenje tlaka. Žena je odbila njihove usluge, nakon čega su nepoznate žene nasilno gurnule vrata i ušle u stan, te joj otuđile novac u iznosu od više stotina kuna.

Oštećena nije zadobila nikakve ozljede, već je nastala materijalna šteta od više stotina kuna. Policijski službenici intenzivno utvrđuju sve okolnosti samog događaja i poduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela” – izvijestili su iz Policijske uprave varaždinske.

 

Pohlepne “maserke” umirovljenici na silu upale u stan i uzele joj novac
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap