HZMO organizira savjetodavne dane s predstavnicima osiguranja Republike Austrije

Ana Kanazir
26. rujna 2022.
Mirovine
A- A+

Savjetodavni dani se organiziraju u Zagrebu i Varaždinu, 28. i 29. rujna za sve osiguranike koji su zaposleni ili su bili zaposleni u Austriji. Na ovom će se događanju stručnjacima osiguranja moći postaviti pitanja vezana uz ostvarivanje svih prava iz austrijskog sustava mirovinskog osiguranja te saznati informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, kao i o načinu i postupku isplate austrijske mirovine.

njemačke mirovine

Foto: Pixabay

Savjetodavne dane organiziraju Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) i nositelj mirovinskog osiguranja u Republici Austriji, Pensionsversicherungsant. Svi zainteresirani osiguranici ili korisnici austrijskih mirovinskih davanja koji su dio radnog vijeka proveli u osiguranju u Republici Austriji se mogu prijaviti i doći na savjetovanje.

marin piletic
Vlada uputila izmjene Zakona o mirovinskom osiguranju u saborsku proceduru

Kada se održavaju savjetodavni dani?

Savjetodavni dani će se održati u Zagrebu u srijedu, 28. rujna od 9 do 13 sati, u Središnjoj službi HZMO, Antuna Mihanovića 3. Kontakt za prijavu i dogovor termina se radi na telefonski broj: 01 4595 225 ili na e-mail: [email protected]

Savjetodavni dani će se održati u Varaždinu u četvrtak, 29. rujna od 9 do 13 sati, u Područnoj službi u Varaždinu, Kolodvorska 20 c. Prijava i dogovor termina se vrši na telefonski broj: 042 398 050, odnosno na e-mail: [email protected].

Potrebno je ponijeti svoju dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Copy link
Powered by Social Snap