Legendarni Anthony Hopkins: “170 dana karantene, mislim da još nisam poludio”

Josip Mihaljević
27. kolovoza 2020.
Foto dana
A- A+

Legendarni glumac Sir Anthony Hopkins koji je proslavio lika Hannibala Lectera u “Kad jaganjci utihnu” malo se našalio s fanovima na svom Twitter profilu. Nije mu prvi put da se šali na ovakav način!

anthony hopkins

Foto: Twitter

“170 dana u karanteni i mislim da još nisam poludio”, napisao je legendarni glumac Sir Anthony Hopkins uz šašavu fotografiju koju je objavio na svom Twitteru.

Raznovrsni Hopkins glumio je svakakve uloge, a jedna od najpamtljivijih je sigurno ona Hannibala Lectera u filmu “Kad jaganjci utihnu”, gdje je posve uvjerljivo glumio psihopatskog ljudoždera.

Fanovi su se odmah našalili s legendarnim glumcem, kazavši kako je sve u redu dokle god ne počne razmišljati o kanibalizmu.

Glumac je kasnije priznao da je njegova objava čista ironija i sarkazam na situaciju pandemije koja nas okružuje, no nikoga nije pretjerano iznenadio, jer je i ranije imao slične objave na društvenim mrežama.

Hopkins očigledno uživa u trećoj dobi i ne boji se eksperimentirati. Prije par godina objavio je bizaran video u kojem poprilično psihotično pleše uz eksperimentalnu i agresivnu glazbu:

Legendarni Anthony Hopkins: “170 dana karantene, mislim da još nisam poludio”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap