Znate ono kada netko baci frižider nit liticu? E pa u ovom slučaju uslijedila je kazna

Jasmina Grgurić
14. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

Svi znamo koliko je ekologija važna, no ljudska vrsta vrlo je licemjerna prema prirodi. S jedne strane raspravljamo o štetnosti opušaka i plastičnih slamki, a s druge još uvijek bacamo stare uređaje u najbliži ponor. Vijesti Deutsche Wellea na društvenim su mrežama podijelile vrlo poučan video na tu temu.


Video prikazuje mlađeg muškarca koji baca hladnjak s ceste niz liticu u provaliju. On je svoj problem riješio. Međutim, ne i ako se pita španjolsku policiju. Naime, policajci su ga prisilili da frižider dovuče nazad.

Najzad, to je i učinio po teškoj uzbrdici uz pomoć prijatelja. Policija je podijelila snimku izvršenja njegove kazne. Također, morao je platiti pozamašnu novčanu svotu zbog učinjenog nedjela te zbrinuti uređaj na za to propisani način.

U opisu videa stoji “pravda se najbolje servira kada je hladna” što treba biti upozorenje svima nama koji ne razmišljamo o zaštiti okoliša i recikliranju, ako ne zbog nas, onda zbog generacija naše djece i unuka kojima ostavljamo ovaj svijet. Drugi nemamo.

Znate ono kada netko baci frižider nit liticu? E pa u ovom slučaju uslijedila je kazna
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap