[VIDEO] Žena (81) obranila se od trudnice koja ju je pokušala opljačkati

Jasmina Grgurić
21. rujna 2019.
Novosti
A- A+

Kada je prišla “bakici” u namjeri da ju opljačka, mlađa trudnica nije mogla ni slutiti što je čeka. Neustrašiva 81-godišnja Britanka Doreen Jones uzvratila je napadačici u namjeri da spasi svoje novce. Incident se dogodio dok je podizala mirovinu na bankomatu Birminghamu.

Doreen Jones (Snimak zaslona/Youtube)

Umirovljenica Doreen Jones (81) hrabro se suprotstavila djevojci koja joj je pokušala uzeti novce dok ih je podizala s bankomata u velikobritanskom Birminghamu. Što se točno dogodilo snimila je i nadzorna kamera. Naime, pljačkašica joj je prišla s leđa i najprije ju potapšala po ramenu, u namjeri da se dočepa novca. Nakon nekoliko uzastopnih pokušaja, nemoćnu bakicu odgurnula je i krenula uzimati njezin novac, piše The Sun.

starija gospođa

[VIDEO] Umirovljenica (82) štapom za hodanje spriječila pljačkaša u krađi

No, trudnica nije mogla ni slutiti da će gospođa Jones uzvratiti napadom. Ženu je povukla za kosu i vrat te ju odgurnula od bankomata, a ona je u šoku pobjegla. Doreen je tako ovih dana postala simbolom starijih osoba koje su često žrtve napada, ali su spremne hrabro se suprotstaviti unatoč starosti i nemoći.

“Nije očekivala da ću joj se suprotstaviti. Pomislila sam da neće dobiti moje novce tako lako. Naporno sam radila za njih. Počela je vikati. Ne znam zašto, kada sam ja trebala biti ta koja viče i plače” – rekla je Doreen Jones.

Nažalost, čitav incident ostavio je značajne posljedice na ovu odvažnu staricu. Naime, nakon napada doživjela je čak dva srčana udara. Policija je pak u međuvremenu potvrdila da je pljačkašica trudnica i da je čitav napad pomno isplanirala.