[VIDEO] Umirovljenica (82) štapom za hodanje spriječila pljačkaša u krađi

Josip Mihaljević
7. rujna 2019.
Novosti
A- A+

Starija vlasnica trgovine June Turner junakinja je dana u Velikoj Britaniji, nakon što su procurile snimke njenog suprotstavljanja pljačkašu. June kaže da je jednostavno uzela štap za hodanje i da ga je premlatila.

starija gospođa

Foto: Youtube screenshot

82-godišnja June Turner vlasnica je jedne trgovine u Stokeu i još uvijek u njoj radi kao prodavačica. Prije četiri dana u trgovinu joj je uletio muškarac prekriven dekom i zatražio ju je da mu preda svu gotovinu, piše metro.co.uk.

Turner ga je odbila poslušati i kompletno zaprepastila pljačkaša kada ga je počela mlatiti svojim štapom za hodanje.

Video nadzor uhvatio je zapanjujuće kadrove gdje ga umirovljenica udara štapom koji joj je potreban jer je slomila kuk prije tri godine. Pljačkaš je uspio ukrasti šest kutija cigareta i 50 britanskih funti, a na kraju je gurnuo June na pod od čega je zaradila modricu.

Nakon što ju je gurnuo na pod, June se uplašila da joj se nije nešto dogodilo s kukom, a pljačkaš je sa “skromnim ulovom” pobjegao iz tgovine. Na svu sreću – kuk joj nije stradao.

“Došao je s tom dekom preko glave i mogla sam mu samo vidjeti oči. Došao mi je do pulta i rekao “Daj mi pare”, na što sam mu ja rekla da ne može.

Onda je došao iza pulta, krenuo je vaditi moje novce iz kase pa me obuzela panika i krenula sam ga mlatiti štapom. Šteta što sam imala plastični, da sam imala drveni štap nokautirala bi ga”, kazala je gospođa medijima.

June je baka trojici unuka i radila je u trgovini posljednjih 45 godina:

“Instinkt mi je proradio i pokušala sam ga zaustaviti dobrim udarcima. Mislim da je bio šokiran jer nije očekivao da ću ga napasti. Kladim se da je mislio da sam prestara za to.

Ne možete drugačije s tim pljačkašima, ali morate biti oprezni jer su često naoružani. Da se ovo ponovi opet, isto bih učinila ali s nešto težim predmetom”, kazala je opasna June.

 

[VIDEO] Umirovljenica (82) štapom za hodanje spriječila pljačkaša u krađi
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap