Ova TikTok priča će vas oduševiti: Dečko je sakupio novce za nepoznatu bakicu, kako bi mogla otplatiti kredit

Ana Kanazir
13. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Devan Bonagura je korisnik društvene mreže TikTok koji je privukao pažnju svojih pratitelja kada je objavio video bakice koja radi u trgovini Walmart. Snimao ju je poskrivećki dok je ona sjedila na stolici za vrijeme pauze na poslu i bila vidno umorna i tužna. Ispod videa je napisao: ‘Život ne bi trebao biti ovako težak’. Kasnije je saznao kako se zove Nola i kako radi da bi otplatila kredit, a potom joj je i odlučio pomoći.

@dbon973_ :/ I feel bad. #fyp #blowthisup #sad #walmart ♬ Jocelyn Flores – XXXTENTACION

Naime, ovaj je mladić prikupio više od 110.000 dolara kako bi bakica mogla otplatiti kredit i otići u mirovinu. Sve je krenulo kada su mu njegovi pratitelji i svi koji su vidjeli video predložili da prikupi donacije za Nolu, a on je to odmah i učinio.

Barilla tjestenina

Penne rigate ili spaghetti, 500 g
7,49 kn
0,99 €
prije:
13,99 kn
1,98 €
Uštedite

Softy toaletni papir

120 listića, troslojni, 20 rola
32,99 kn
4,38 €
Ne propustitre

L'oreal Age Specialist

Krema za lice, dnevna ili noćna, 50 ml
34,99 kn
4,64 €
prije:
63,99 kn
8,49 €
Ne propustitre
Tečaj €/kn: 7,53450
@dbon973_ WE LOVE YOU NOLA I HOPE THIS HELPS❤️🙏 #blowthisup #fyp #gofundme #nola #walmart #viralvideo ♬ original sound – DBON

Našao se s Nolom

Napravio je akciju imena ‘Pomozimo Noli da ode u mirovinu’ na popularnoj stranici na kojoj se inače prikupljaju donacije za različite prigode, a u samo 24 sata je sakupio 110.000 dolara. Cijeli put je podijelio na popularnoj društvenoj mreži i obećao da će Nola dobiti baš sav donirani novac.

Kada je skupio određenu svotu novaca, našao se s Nolom, ispričao joj cijelu priču i htio joj je predati 110 tisuća dolara, ali je Nola priznala kako će joj ovaj novac itekako pomoći, ali kako i dalje mora raditi jer joj i dalje nedostaje još 70 tisuća dolara kako bi otplatila kredit za kuću u kojoj živi. Dodala je kako će u mirovinu otići čim bude mogla, odnosno čim sakupi navedeni novac.

Pratitelji žele da se novac i dalje nastavi skupljati kako bi Nola mogla, konačno, bez previše briga, otići u mirovinu.

Ova TikTok priča će vas oduševiti: Dečko je sakupio novce za nepoznatu bakicu, kako bi mogla otplatiti kredit
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap