[VIDEO] Umirovljenički par zaljubljeno pleše za 75. godišnjicu braka

Jasmina Grgurić Zanze
22. studenoga 2019.
Novosti
A- A+

Zvuči pomalo nevjerojatno, ali ako je suditi prema opisu videa koji ovih dana kruži društvenim mrežama, ovaj par slavi 75. godišnjicu braka! Snimku je objavio njihov unuk, otkrivši kako njegova baka ima 94, a djed 96 godina, iako izgledaju puno, puno mlađe.

Snimku plesa umirovljeničkog para, čija imena nisu poznata, objavio je na društvenim mrežama njihov unuk. U opisu videa navodi kako njegova 94-godišnja baka i 96-godišnji djed slave nevjerojatnu 75. godišnjicu braka. To bi značilo da su se vjenčali 1944. godine, dakle još za vrijeme Drugog svjetskog rata. Po izgledu se ne bi reklo da se ovi zaljubljeni umirovljenici bliže stotoj godini života. Ipak, vitalnih umirovljenika vidjeli smo već mnogo pa ne bi bilo ništa čudno da su i oni upravo jedni od takvih.

Zajedno 53 godine: "Mi smo posljednja generacija takvih, mladi danas ne ostaju toliko dugo skupa"

Mladić je za svog djeda konstatirao da i dalje ima odlične plesne pokrete. I doista, on i baka plešu kao da su barem upola mlađi. Slavljenici pritom izgledaju i poprilično zaljubljeno, bez obzira što su zajedno već 75 godina.

Njihova ljubav mnogima je poslužila kao primjer, a ujedno i želja za starost jednom kada i mi dođemo u te godine. Komentatori na društvenim mrežama izrazili su čuđenje zbog njihove dobi, a njihovu vitalnost povezali su upravo s velikom količinom ljubavi koju i dalje gaje jedno prema drugomu. Druge je pak najviše oduševio trenutak u kojima se maze nosevima za vrijeme plesa.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap