Umirovljenici proslavili platinasti pir, a podijelili su tajnu svoje duge ljubavi

Ana Kanazir
22. siječnja 2024.
Novosti
A- A+

Rijetko tko danas u braku izdrži 50 godina, a kamoli 70 godina. Upravo to je uspjelo bračnom paru Krha iz Josipovca Punitovačkog u Osječko-baranjskoj županiji, koji zajedno žive već 71 godinu. U životu su prošli svašta, ali sve nedaće su samo dodatno ojačale njihovu ljubav. Ne skrivaju da se nekada porječkaju, a priznaju kako je to normalno.

Bračni par Krha

Bračni par KIrha | Foto: Screenshot HRT

Ana i Josip Krha su proslavili sedamdeset godina zajedničkog života u studenome prošle godine, odnosno obilježili su platinasti pir, a kao tajnu svoje ljubavi navode slaganje. Imaju i veliku obitelj koja se divi njihovoj ljubavi, a po potrebi im i pomaže.

Umirovljenici Kata i ivan Marušić sjede jedan pored drugog u intervjuu
Bračni par nakon 70 godina braka: 'Planiramo biti zajedno dokle god možemo disati'

Ljubav umirovljenika Ane i Josipa obilježio je život na dva kontinenta. Tako su živjeli 30 godina u Australiji, a onda su došli u mjesto Josipovac Punitovački gdje žive već 23 godine. Imaju dva sina, šestero unučadi, ali i troje praunučadi.

– Lijepo je vidjeti da se roditelji slažu, kad se nekad pokače, nije mi baš ugodno, ali tako mora biti, poručio je sin Josip za magazin.hrt.hr.

Ovaj bračni par obilazi rodbina i pomaže im kada je to potrebno, a svojom ljubavlju su uvijek uzor i drugima. Nije toliko česta situacija da netko poznaje osobe koje su u braku više od 70 godina, a Ana i Josip se time mogu pohvaliti. Ipak, na svu sreću postoji još nekoliko umirovljenika koji su zajedno proveli više od polovice života, a o njima možete pročitati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap