Zagrepčankin omiljeni stariji par u šetnji: “Ja sam njegov drugi štap”

Jasmina Grgurić Zanze
23. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Zagrepčanka Maja Horvat zabrinula se kada u šetnji već dugo nije vidjela umirovljenički par koji joj je prirastao k srcu. Godina je bila specifična pa nije znala je li se što dogodilo. Kada ih je ponovno ugledala, toliko se razveselila da im je prišla, popričala s njima i dirnuta susretom događaj objavila na društvenim mrežama.

Foto: Maja Horvat/Zakaj volim zagreb/Facebook

Zagrepčanka Maja Horvat na društvenim je mrežama podijelila simpatije prema umirovljeničkom bračnom paru. Nekomu obični prolaznici za nju su mnogo više od toga.

Zajedno 53 godine: "Mi smo posljednja generacija takvih, mladi danas ne ostaju toliko dugo skupa"

“Jarnovićeva. Snimljeno u listopadu prošle godine. Pronašla sam fotku u galeriji prije nekoliko dana i pomislih kako dugo nisam vidjela taj par u šetnji! Duga je godina, vrijeme u kojem se puno toga desilo…

Jučer ih ugledam pred sobom u istoj pozi, rukom u ruci. Ja na biciklu i već sam prošla pokraj njih, ipak se zaustavim, pozdravim i ispričam sve ovo gore navedeno te kako mi je drago da ih ponovo vidim.

Ugodno iznenađeni zahvale mi! Izmijenismo nekoliko ljubaznih rečenica, a gospođa na kraju sa smiješkom kaže: Ja sam njegov drugi štap! Srce mi se ispunilo dragošću uz misao: Da, najbolji “štap”, oslonac i potpora u jeseni života! Pa neka se ponovi i u jesen dogodine!” – podijelila je u grupi “Zakaj volim Zagreb” te na svom profilu Zagrepčanka Maja Horvat.

Copy link
Powered by Social Snap