Potresna snimka rastanka 80-godišnjeg para oboljelog od koronavirusa

Jasmina Grgurić Zanze
9. veljače 2020.
Novosti
A- A+

“Dok nas smrt ne rastavi” mnogo je više od bračnog zavjeta. Gotovo je nezamislivo naći se u situaciji u kojoj tvoj bračni partner, s kojim si proživio cijeli život, napušta ovaj svijet dok ga ti ispraćaš na tom putu. Potresna snimka starijeg kineskog bračnog para koji je obolio od koronavirusa pokazuje tu ljubav do samoga kraja.

Potresna snimka starijeg kineskog bračnog para oboljelog od koronavirusa pokazuje kako ljubav izgleda do samog kraja. Cijeli su život proveli zajedno, a sada su oboje oboljeli i bore se za život. To su nesumnjivo najteži trenuci u njihovom životu.

Pustiti oca da dostojanstveno ode

Unatoč tomu, ovo dvoje 80-godišnjaka koji dijele istu sudbinu pokazuju cijelom svijetu što znači voljeti i boriti se do samog kraja. Onemoćali, u bolničkom krevetu, s maskama na licu, držeći se za ruke…

Nažalost, žena se očigledno fizički pati više u ovoj situaciji, boreći se za svaki udisaj, dok je njezin suprug drži za ruku i panično hrabri. Na neki način, on se oprašta sa svojom suprugom.

 “Što znači par? Dvoje starijih pacijenata u 80-ima su se oprostili na odjelu intenzivne skrbi, možda je ovo posljednji put što su se sreli i pozdravili.“ – napisao je korisnik Twittera koji je podijelio ovu pretužnu snimku.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap