U Puli umirovljenici mogu besplatno naučiti engleski jezik, donosimo sve detalje

Ana Kanazir
4. veljače 2023.
Novosti
A- A+

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula organiziraju su besplatne radionice učenja engleskog jezika za osobe treće životne dobi. Radionice su već krenule, a umirovljenici mogu učiti jezik u dvije grupe. Broj sudionika je ograničen pa se zainteresirani trebaju prijaviti osobno u Čitaonici.

strani jezik

Foto: Unsplash

Radionice se održavaju utorkom u jutarnjim satima u prostoru Čitaonice kluba umirovljenika, a sve informacije se mogu dobiti u Čitaonici. Radionice će voditi profesorica Violeta Juvan. Učenje će se održavati u dvije grupe, jedna za umirovljenike s predznanjem engleskog jezika, a druga za one s naprednim poznavanjem engleskog jezika.

umirovljenica drži knjigu na koljenima i čita
Ispunjavate li i vi stranice sjećanja? Knjižnica u Novom Marofu vodi kreativne radionice čitanja i pisanja

Kako je navedeno na stranicama Čitaonice, radionice su dio programa poticanja cjeloživotnog učenja i omogućavanja osobama treće životne dobi lakše samostalno snalaženje u svakodnevnim situacijama, kao u virtualnom tako i u stvarnom svijetu.

Osim u Puli, umirovljenici mogu sudjelovati na raznim radionicama diljem Hrvatske. Tako Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof provodi radionice pod nazivom ‘Stranice sjećanja’, kojima potiču umirovljenike da se prisjete događaja iz svog života te o njima razgovaraju s drugima, o čemu smo pisali ovdje. U Međimurskoj županiji umirovljenici mogu ići na bazene po akcijskoj cijeni, o čemu možete čitati ovdje. U Velikoj Gorici pak jednom mjesečno mogu pogledati potpuno besplatno film u kinu, a umirovljenici će moći i besplatno vježbati.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap