Stariji muškarac kupačima na plaži krao torbe s novcem, mobitelima…

Jasmina Grgurić
2. rujna 2021.
Novosti
A- A+

Jedna od opasnosti koje vrebaju na velikim i prenapučenim plažama su džepari, točnije torbari. Dok se mi kupamo, oni nam kradu novce, mobitele pa čak i cijele torbe. Upravo to je ovoga ljeta radio i jedan stariji muškarac koji po godinama može biti umirovljenik.

Ilustracija: Pixabay

Što je nagnalo starijeg muškaraca koji po godinama može biti umirovljenik da kupačima krade torbe po plaži nije poznato, no moguće da je u pitanju i neimaština. Naime, 66-godišnjak je na plaži u Tučepima nedaleko od Makarske tijekom srpnja i kolovoza ukrao šest torbi, dakle u prosjeku tri mjesečno.

Stariji muškarac završio iza rešetaka zbog krađe "teške" 20 kuna

Pritom on nije mogao znati vrijednost sadržaja koji se u njima nalaze, no policija ga je procijenila na 20 tisuća kuna! U torbama se nalazio novac, mobiteli te ostale stvari.

“Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krađe. Naime, sumnjiči ga se da je tijekom srpnja i kolovoza u Tučepima izvršio šest krađa torbi s plaže u kojima su se najčešće nalazili novac, mobiteli te osobne stvari oštećenih.

Procijenjena materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi preko 20 tisuća kuna. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe  protiv spomenutog 66-godišnjaka slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom državnom odvjetništvu” – izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Stariji muškarac kupačima na plaži krao torbe s novcem, mobitelima…
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap