Stariji muškarac završio iza rešetaka zbog krađe “teške” 20 kuna

Jasmina Grgurić Zanze
12. kolovoza 2021.
Novosti
A- A+

Zbog krađe u jednom trgovačkom centru u Zagrebu, stariji muškarac završio je u zatvoru. Ne bi to bilo ništa čudno da vrijednost artikla koji je ukrao ne iznosi samo 20 kuna. No, presudilo mu je ipak nešto drugo…

Ilustracija: Pexels

Zbog krađe “teške” 20 kuna, 61-godišnji muškarac završio je iza rešetaka. On je, naime, u utorak predvečer u trgovačkom centru na Črnomercu u Ulici grada Mainza ukrao artikl.

S predmetom vrijednim dvadeset kuna prošao je pored blagajne, a da nije platio. No, pritom ga je zaustavio zaštitar koji ga je uočio u krađi. Nažalost, ta situacija nije dobro prošla ni po zaštitara ni po starijeg muškarca koji je fizički napao službenu osobu.

Ipak, zaštitar ga je zadržao do dolaska policijskih službenika koji su utvrdili kako se radi o 61-godišjnaku kojeg su priveli u službene prostorije.

Kako je danas izvijestila Policijska uprava zagrebačka, dovršili su kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe na štetu 40-godišnjeg zaštitara.

Materijalna šteta pričinjena ovim djelom službeno iznosi oko 20 kuna.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu” – izvijestila je PU zagrebačka.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap