Slavimo četvrti rođendan uz nove rekorde čitanosti: Hvala vam na povjerenju!

mirovina.hr
15. studenoga 2021.
Novosti
A- A+

Portal mirovina.hr, polako ali sigurno, napreduje u medijskom svijetu i ‘skuplja staž’. Prije točno četiri godine krenuli smo na ovo putovanje s ciljem boljeg informiranja umirovljenika na internetu, a danas se možemo pohvaliti velikom čitanošću i povjerenjem čitatelja. Hvala vam na tome!

Danas slavimo četvrti rođendan! | mirovina.hr

Ekipa mirovina.hr od prvog je dana, koji se dogodio prije točno četiri godine, vođena idejom stvaranja uspješnog specijaliziranog medija za generaciju 55+ na internetu. Medija putem kojeg će umirovljenici Hrvatske koji se nalaze na internetu saznati najnovije informacije o mirovinama, pratiti što i kako političari govore o mirovinama i umirovljenicima, ali i čitati životne priče drugih umirovljenika iz Hrvatske.

Danas, četiri godine kasnije, kada slavimo svoj četvrti rođendan, drago nam je da se možemo pohvaliti i rekordnim brojkama čitanosti. Brojkama koje potvrđuju kako je naš portal mirovina.hr prepoznat od strane publike kao relevantan medij kojeg rado čitaju i stalno mu se vraćaju.

Rekordan broj jedinstvenih posjetitelja u jednom mjesecu

A o kakvom se to rekordu radi? Naime, u proteklom mjesecu listopadu zabilježili smo najveći broj jedinstvenih čitatelja do sad! Ukupno 427.000 jedinstvenih posjetitelja, prema podacima Gemius Audience, je proteklog mjeseca čitalo naš portal, odnosno 650.000 jedinstvenih posjetitelja prema Google Analyticsu.

Najčitaniji dan proteklog mjeseca je bio 20. listopad, kada je portal mirovina.hr posjetilo gotovo 100.000 čitatelja.

Što se sve čita?

Portal mirovina.hr podijeljena je u nekoliko rubrika koje svaka na svoj način prate umirovljenički život u Hrvatskoj. Tu je rubrika Novosti, u kojoj objavljujemo svakodnevne vijesti koje se tiču umirovljenika, a uglavnom se ovdje mogu pročitati vijesti iz politike i mirovinskog sustava. Druga po redu rubrika jest Priče u kojoj pišemo o poznatim i nepoznatim umirovljenicima iz Hrvatske, njihovim životnim pričama, uspjesima, savjetima i životnim mudrostima.

Sljedeća, dobro čitana rubrika je Zdravlje, u kojoj možete pročitati o nekim zdravstvenim tegobama koje su češće u starijoj dobi, kao i savjete o zdravijem životu. Nadalje, tu je rubrika Baka servis koja je u cijelosti posvećena bakama i djedovima među umirovljenicima, njihovim zgodama s unucima te situacijama u kojima se nalaze.

Tu su još i rubrike Foto dana te Vremeplov u kojima svakodnevno dijelimo zanimljive crtice iz prošlosti i sadašnjosti, prisjećamo se nekih velikih ličnosti ili događaja, ili samo pronalazimo smiješne sitnice koje mogu popraviti dan.

Posebnost portala mirovina.hr svakako je posebna podrubrika Bakina kuhinja u kojoj objavljujemo recepte starih jela koje čuvamo od zaborava! Ako i vi sami imate neki recept koji želite podijeliti s ostalima, pošaljite nam ga na mail redakcija@mirovina.hr.

Gdje sve možete pratiti mirovina.hr?

Prošle godine smo predstavili i aplikaciju mirovina.hr, preko koje možete čitati najnovije vijesti našeg portala. Aplikacija je besplatna, a možete je jednostavno preuzeti s ove poveznice. Skinite aplikaciju i više nikad nećete propustiti najbitnije vijesti iz svijeta umirovljenika!

Također, možete nas pratiti i na našim društvenim mrežama, Facebooku, kojem možete pristupiti preko ove poveznice, te Instagramu, koji možete pronaći ovdje.

Osim toga, možete se uključiti i u našu Viber zajednicu putem ove poveznice.

Još jednom htjeli bismo vam zahvaliti na povjerenju koje nam dajete i svim informacijama, pričama i receptima koje nam šaljete! Zbog vas smo tu gdje jesmo i bit ćemo samo bolji!

Slavimo četvrti rođendan uz nove rekorde čitanosti: Hvala vam na povjerenju!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap