Psi izgrizli 75-ogodišnjakinju na ulici, završila u bolnici s teškim ozljedama

Jasmina Grgurić Zanze
22. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Zagrebačka policija priopćila je danas kako je jučer navečer došlo do napada pasa na 75-godišnju prolaznicu. Zbog teških tjelesnih ozljeda završila je u KB Dubrava.

Ilustracija: Pixabay

Dva psa jučer su navečer izgrizla 75-godišnju umirovljenicu na ulici. Do napada je došlo u Zagrebu na području Dubrave oko 20 sati, a psi su prolaznicu toliko puta ugrizli da je zadobila teške tjelesne ozlijede. Prebačena je u KB Dubrava, a kako su psi bili bez nadzora, u tijeku je kriminalistička istraga.

Pas pred očima neodgovorne vlasnice izgrizao 64-godišnjaka

Jučer oko 20.10 sati u Dubravi u Ulici Vebera Tkalčevića, na ulici, dva psa bez nadzora više puta su u predjelu ekstremiteta ugrizli 75-godišnjakinju i teško ju ozlijedili. Liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Podsjetimo, lani otprilike u isto vrijeme u Zagrebu je pas pred očima vlasnice napao 64-godišnjeg muškarca te ga nekoliko puta ugrizao za ruku. Zbog ozljeda je završio na Klinici za traumatologiju. Pas nije imao ni povodac ni brnjicu.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap