Psi izgrizli 75-ogodišnjakinju na ulici, završila u bolnici s teškim ozljedama

Jasmina Grgurić
22. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Zagrebačka policija priopćila je danas kako je jučer navečer došlo do napada pasa na 75-godišnju prolaznicu. Zbog teških tjelesnih ozljeda završila je u KB Dubrava.

Ilustracija: Pixabay

Dva psa jučer su navečer izgrizla 75-godišnju umirovljenicu na ulici. Do napada je došlo u Zagrebu na području Dubrave oko 20 sati, a psi su prolaznicu toliko puta ugrizli da je zadobila teške tjelesne ozlijede. Prebačena je u KB Dubrava, a kako su psi bili bez nadzora, u tijeku je kriminalistička istraga.

Pas pred očima neodgovorne vlasnice izgrizao 64-godišnjaka

Jučer oko 20.10 sati u Dubravi u Ulici Vebera Tkalčevića, na ulici, dva psa bez nadzora više puta su u predjelu ekstremiteta ugrizli 75-godišnjakinju i teško ju ozlijedili. Liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Podsjetimo, lani otprilike u isto vrijeme u Zagrebu je pas pred očima vlasnice napao 64-godišnjeg muškarca te ga nekoliko puta ugrizao za ruku. Zbog ozljeda je završio na Klinici za traumatologiju. Pas nije imao ni povodac ni brnjicu.

Psi izgrizli 75-ogodišnjakinju na ulici, završila u bolnici s teškim ozljedama
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap