Otkriven točan datum kada kreće Dnevnik Nove TV u novom terminu od 19:00 sati

Ana Kanazir
23. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Sve tri nacionalne televizije će emitirati središnje informativne emisije u isto vrijeme. Sada je poznat točan datum kada će krenuti Dnevnik Nove TV u novom terminu od 19:00 sati, a to je iduća nedjelja, 2. listopada.

televizija

Foto: Pixabay

HRT je prvi pomaknuo termin svojeg Dnevnika prije sedam godina, u lipnju ove godine isto je napravio i RTL, a nedavno je isto najavila i Nova TV koja s ovim terminom kreće u nedjelju, 2. listopada. O pomicanju središnjih informativnih emisija na sve tri televizije pisali smo ovdje.

Bitka za gledatelje: Sve tri nacionalne televizije uskoro će emitirati svoje dnevnike u isto vrijeme

Dnevnik će od sada biti u novom studiju

S novim terminom se Dnevnik Nove TV seli i u novi televizijski studio, ali uz ista voditeljska i reporterska lica. Prvi Dnevnik ove televizijske kuće bio je emitiran prije 17 godina, točnije 10. listopada 2005. godine, a od tada do danas je navedena središnja informativna emisija pratila vijesti i novosti iz Hrvatske i svijeta.

-Malo je teško odvojiti se od starog studija. Tu se stvarala jedna uspješna i lijepa priča, no drago mi je što ćemo se uskoro predstaviti u novom terminu u još boljem i modernijem TV studiju, u kojem tehnološka rješenja služe kao savršena podrška poslu koji obavlja cijela redakcija, izjavio je za Novu TV Petar Pereža.

Na našoj smo vas Facebook stranici nedavno pitali koji Dnevnik ćete vi pratiti, a odgovori su bili različiti. Skupili smo gotovo 200 komentara u kojem se vodila bitka između onih koji će gledati Dnevnik Nove TV (66 čitatelja) i onih koji neće gledati niti jednu informativnu emisiju (61). Detalje možete pročitati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap