Norma zauvijek ostaje u sjećanju mlađeg susjeda koji joj je uljepšao posljednje godine života

Jelena Ratko
8. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Chris Salvatore i Norma Cook par su koji je očarao svijet. Kada joj je bilo 89 godina, baka Norma zamolila je mladog susjeda da joj pričuva mačku dok je u bolnici. O prijateljstvu koje se kasnije rodilo između njih, nije mogla niti sanjati.

Foto: screenshot Facebook

Kada joj je bilo 89 godina, Norma Cook zamolila je svog mlađeg susjeda da joj pričuva mačku dok je ona u bolnici. Budući da se morala zadržati u bolnici neko vrijeme jer je tako zahtijevalo liječenje, Chris ju je posjećivao u bolničkoj sobi. S vremenom, njihov odnos se razvio u prijateljstvo.

Chris, koji se inače bavi manekenstvom, na svom je Instagram profilu redovito objavljivao fotografije i videe sa svojom simpatičnom susjedom. Jednoga dana, Norma mu je priznala kako ne želi smrt dočekati u bolnici. On je, krajem 2016. godine, pokrenuo internet kampanju kojom mu je bio cilj prikupiti sredstva koja će Normi omogućiti miran život tijekom posljednjih godina života. U 24 sata, prikupio je 35 tisuća dolara kojima joj je omogućio 24-satnu kućnu njegu.

https://www.facebook.com/powerofpositivity/videos/10155554707302371/

Chris se, kada se Norma vratila kući, i sam uselio u njezin stan kako bi skrbio o njoj.

Zajedno su gledali filmove, jeli pizzu i radili selfieje. Norma je postala zvijezda interneta uz svoj jedinstveni hashtag #myneighbornorma (u prijevodu: moja susjeda Norma).

Norma je umrla u veljači 2017., ali Chris njihovo prijateljstvo nikada neće zaboraviti. I dan danas, ponekad objavi njihovu zajedničku fotografiju u znak sjećanja na nju. “Ona živi zauvijek u mome srcu”, napisao je ispod posljednje objave.

Copy link
Powered by Social Snap