Najstariji član dinastije Todorić proslavio rođendan: ‘S 96 još si uvijek mlad u duši’

Milan Dalmacija
16. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Ante Todorić, otac vlasnika propalog Agrokora Ivice Todorića, proslavio je 96. rođendan. Odjeven u odijelo s leptir mašnom nije ispuštao iz ruku svoju unuku Ivu, koja je sve objavila na Instagramu.

Ante Todorić proslavio je 96. rođendan | Foto: Instagram/srculence

Bez prevelike pompe kako je to znalo biti do prije nekoliko godina, obitelj Todorić proslavila je rođendan svog najstarijeg člana. Naime, otac poznatog poduzetnika Ivice, Ante Todorić, proslavio je u srijedu 96. rođendan.

On je rođen 1927. godine, a svoje je poslovno carstvo, koje je preuzeo njegov sin, počeo graditi u Božjakovini pored Dugog Sela, piše 24sata. Ondje je bio direktor Agrokombinata, što je bila i osnova znanja na kojima je Ivica Todorić kasnije stvorio danas propali Agrokor.

No, da rođendanska zabava ne prođe u potpunoj anonimnosti, pobrinula se njegova unuka 47-godišnja Iva Todorić, objavivši fotografiju na Instagramu. Slavljenik je pritom bio odjeven u odijelo s crvenom leptir mašnom, a unuku nije ispuštao iz ruku.

– Držiš me, držim te. S 96 još si uvijek mlad u duši. Godine su samo broj za mog didu. Idemo brojati dalje dida, rekao si do 100, napisala je nasljednica dinastije Todorić.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap