‘Avangardna nona’: Majka Dalibora Petka izvela pjesmu Mama ŠČ u svom stilu, dobila je pregršt reakcija

Milan Dalmacija
17. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Nakon što je riječki bend Let 3 pobijedio sa svojoj pjesmom Mama ŠČ na Dori i tako izborio plasman na Eurosong, majka poznatog voditelja Dalibora Petka odlučila je i sama izvesti koreografiju i otpjevati stihove koji su u nekoliko dana ‘zarazili’ Hrvatsku. U videu ispod teksta možete vidjeti i čuti njenu verziju pjesme.

Majka Dalibora Petka izvodi koreografiju i pjeva Mama ŠČ | Foto: Screenshot: Instagram/Dalibor Petko

Proteklog je vikenda održana Dora, hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije. U moru kandidata, premoćnu je pobjedu odnio riječki sastav Let 3 sa svojom pjesmom Mama ŠČ.

Uz upečatljivu, po mnogima i provokativnu koreografiju te lako pamtljive stihove, što su i inače odrednice ovog benda koji na glazbenoj sceni djeluje od 1987. godine, nije ni čudo što se o njima ovih dana najviše govori. Ipak, Mama ŠČ će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu koji će se održati u Liverpoolu od 9. do 13. svibnja.

Naravno, kritike su podijeljene, kao i svaki put. No, među onima kojima se ova pjesma očito svidjela je i majka poznatog voditelja Dalibora Petka. On je na svom Instagram profilu uz opis “Avangardna nona” objavio videozapis u kojem njegova mama s umjetnim brkovima izvodi ples i pjeva Mamu ŠČ. Reakcija je bilo pregršt, a kako to izgleda uvjerite se sami klikom na video ispod teksta.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap