Naučio kako supruzi isfenirati kosu jer nakon moždanog udara ne može sama

Jasmina Grgurić Zanze
29. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Predivna priča o starijem bračnom paru iz frizerskog salona u Texasu ovih dana obilazi svijet. Njezini glavni akteri su Andrew i Theresa koji pravu ljubav dokazuju u starosti i nemoći. Naime, Andrew je došao u salon kako bi ga frizerka poučila svaki korak u savršenom feniranju njegove žene, s obzirom da ona sama to ne može.

Ilustracija: Pixabay

Andreweva supruga Theresa prije 18 godina imala je moždani udar, zbog čega je ostala teško pokretna. Nedavno je u teksaški The Foundry Salon došla na šišanje, ali bila je razočarana kada joj frizura već idućeg dana više nije izgledala isto. Andrew je stvar odlučio doslovno preuzeti u svoje ruke i korak po korak naučiti kako uz pomoć četki i fena postepeno isfenirati njezinu kosu. Strpljiva frizerka detaljno mu je sve objašnjavala dok je uređivala Theresu kako bi je i on kod kuće mogao učiniti sretnom, jer ona sama to ne može.

Video je na Facebooku objavila 19-godišnja praktikantica. Uz objavu je napisala “dokaz da prava ljubav zaista postoji” te otkrila kako je starijeg gospodina uputila u same proizvode za njegu kose pa sve do načina držanja četke i sušila.

“Iskreno jedna od najboljih stvari u životu kojoj samo mogla posvjedočiti. Natjeralo me da zaplačem… kakav nevjerojatan čovjek i kakva sretna žena”, napisala je Raigen Kelly uz objavu na svom facebook profilu.

Inače, Theresa i Andrew u braku su punih 45 godina, a njihov sin Steve nakon objave videa posvjedočio je kako se otac uvijek trudio. Cijeli život putovao je kao trgovački putnik i sve što je imao dao je za svoju obitelj i crkvu.

Objavljeni post u posljednjih tjedan dana pregledan je gotovo deset milijuna puta, a izazvao je na stotine tisuća reakcija, podjela i komentara pa stoga ne čudi kako je iz dalekog Texasa svoj put našao čak i do Hrvatske. Izvornu objavu možete pogledati ovdje.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap