Na mladima svijet ostaje: Buduće kozmetičarke i frizerke darovale korisnike jednog doma za starije

Luka Kalac
7. prosinca 2023.
Novosti
A- A+

Učenice dubrovačke Obrtničke i tehničke škole su pokazale veliko srce povodom blagdana svetog Nikole. Njihov poklon nije mogao stati u čizmu, ali je razveselio korisnice i korisnike Doma za starije u Dubrovniku. Naime, one su umirovljenicima poklonile uređivanje.

Povodom blagdana Svetog Nikole, učenice Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik su darovale korisnike Doma za starije Dubrovnik šišanjem i kozmetičkim tretmanima

Dom za starije Dubrovnik | Foto: Screenshot Facebook / Obrtnička i tehnička škola Dubrovnik

Roditelji i profesori mogu se ponositi na učenice 3. b razreda Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik koje su pokrenule i sudjelovale u hvalevrijednoj akciji darivanja u Domu za starije. Učenice koje su bile u pratnji nastavnica Laure Čavare i Ivone Vujičić uljepšale su blagdan svetog Nikole starijim sugrađanima u dubrovačkom Domu za starije.

Uskoro buduće kozmetičarke i frizerke su svratile u Dom za starije osobe Dubrovnik za svojom opremom kako bi razveselile korisnice i korisnike povodom blagdana svetog Nikole. Pedikurom, manikurom, šišanjem i feniranjem izvukle su im osmijeh na lice kojima je ovo bila i prilika za opušteno druženje.

Ipak, isto se dogodilo u i Sv. Filip i Jakovu kada su umirovljenici dobili  nove frizure i savjete u Staroj školi- Vijećnici, o čemu smo pisali ovdje. Mala gesta, ali puno znači.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap