Na Marjan električnim busom: Organizirane posebne vožnje za starije Splićane, poznati su i termini

Milan Dalmacija
16. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

Starije i teže pokretne osobe moći će obići Marjan 17. i 24. svibnja i 1. lipnja. Javna ustanova za upravljanje Park-šumom Marjan organizirala je posebne obilaske teže dostupnih mjesta za umirovljene Splićane. Obilasci će trajati dva sata, a posjetitelji će dobiti i darove za uspomenu.

Umirovljenici će na Marjan moći i električnim busom | Foto: Facebook/Park-šuma Marjan

Splitski umirovljenici će tijekom svibnja moći puno jednostavnije i brže obići Marjan. Naime, tijekom ovog mjeseca Javna ustanova za upravljanje Park-šumom Marjan organizirala je tri vožnje Marjanom kako bi starijim, teže pokretnim osobama omogućila lakši pristup teže dostupnim lokacijama.

Vožnje Marjanom za umirovljenike planirane su za 17. i 24. svibanj te 1. lipanj. Ruta električnog autobusa koji će ih prevoziti je Trumbićeva obala – južna strana Marjana – Rampa Institut – Šantine stine/Crkva svetog Jere i Ermitaže – Telegrin – Prvi vrh/Dječji grad – Trumbićeva obala.

Polasci su u 9 sati ujutro ispred Centra za posjetitelje Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan na Trumbićevoj obali ispred Botićevih skala. Obilazak Marjana i svih njegovih znamenitosti trajat će 120 minuta, a posjetitelji će prije polaska dobiti karte i Vodič kroz Marjan. Zbog ograničenog broja mjesta u električnom busu potrebno je rezervirati sjedalo pozivom na broj 099/2585-752.

https://www.facebook.com/marjanparksuma/posts/pfbid033ETJT3UsuLPfVUCXgAr9UxYKiEK8D6g6k9DXEBGbJkbGDi9JkTGtoKU8Mz7BA7RKl?__cft__[0]=AZVuwEKCla_a-14LBOmtgqGgQsXOSaf3vEmk86UmXS4Ucvo7lk90eYjrxgaOiMHhCMYs7RX5Q2BNGAGCNsFajVV2VJnSod_5J8KXanoRACGw9rWGoHT-AApJWsshmqjO9SdXik3xCodfxix8l4k51gB3&__tn__=%2CO%2CP-R

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap