Legende se vraćaju na male ekrane: Sutra počinje emitiranje Zlatne lige, nove emisije za umirovljenike

Milan Dalmacija
3. listopada 2022.
Novosti
A- A+

Od utorka do četvrtka će se na HRT 1 nakon emisije Dobro jutro, Hrvatska emitirati nova emisija za umirovljenike – Zlatna liga. Za one koji nisu stigli pogledati emisiju u redovitom terminu emitiranja, ponuđena je repriza u 5.57 ujutro, također na Prvom te na društvenim mrežama i platformi HRTi.

Zlatna liga u studiju 9 HRT-a | Foto: Renato Branđolica/HRT

Od sutra kreće nova HRT-ova emisija namijenjena publici “zlatne dobi”. Zlatna liga emitirat će se svakog tjedna od utorka do četvrtka u 10.20, odmah iza emisije Dobro jutro, Hrvatska.

Tečaj €/kn: 7,53450

Voditeljska postava vrvi iskustvom, a poznata je svim generacijama: Mirjana Rakić, Božo Sušec, Vladimir Rončević, Ivana Prohić, Drago Celizić, Ksenija Erker i Ljiljana Saucha. Voditeljskim parovima će se kasnije pridružiti još i Drenislav Žekić, Branko Uvodić, Nada Šurjak, Zvonko Varošanec…

Voditelji Zlatne lige | Foto: Renato Branđolica/HRT

Gosti će biti ugledne osobe iz javnog, političkog, kulturnog i sportskog života, koji su u mirovini. Neki se već znaju, pa će nasuprot voditelja sjesti također bivši voditelji Saša Zalepugina, Željka Fattorini, Slavko Cvitković, glumica Nada Abrus, košarkaš Mihovil Nakić… Uz to, gledatelji će sami moći predlagati koga bi htjeli gledati u gostima Zlatne lige, piše HRT.

Nova emisija u potpunosti će biti u “penzionerskom” tonu. Čak su i ljudi iza kamera, zapravo umirovljenici: scenaristi Velimir Đuretić, Tanja Šimić i Gordana Mrđen te, ipak, nešto mlađe urednice Jasna Ceković i Lidija Šprajc, urednica projekta Daria Marjanović, redatelj Mladen Šimunov i asistentica režije Ruža Novak.

Voditelji, urednici i producenti Zlatne lige | Foto: Renato Branđolica/HRT

Na snimanju pilot-emisije, poznata lica s malih ekrana su čavrljala o tome gdje su danas i kako provode dane u mirovini. Tema će sasvim sigurno biti na pretek, bez obzira na to što emisija traje svega pola sata. Za one koji nisu stigli pogledati emisiju u redovitom terminu emitiranja, ponuđena je repriza u 5.57 ujutro, također na Prvom te na društvenim mrežama i platformi HRTi.

Uz to, vrijedi napomenuti kako će se ponedjeljkom, također iza emisije Dobro jutro Hrvatska, emitirati Treća dob, dugogodišnja emisija o umirovljeničkim pitanjima.

Legende se vraćaju na male ekrane: Sutra počinje emitiranje Zlatne lige, nove emisije za umirovljenike
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap