Iz HTV-a su najavili nekoliko novosti među kojima je i emisija u kojoj gosti i voditelji ne smiju biti mlađi od 65 godina

Ana Kanazir
19. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Baš kao i svake godine i ove je Hrvatska radiotelevizija najavila brojne promjene koje nas očekuju na jesen. Sve kreće od danas, kada već počinju nove sezone dobro poznatih emisija, a moći će se gledati i neke nove emisije s novim voditeljima i gostima.

televizija

Foto: Pixabay

Najzanimljivija je emisija „Zlatna liga“ koja kreće uskoro, u listopadu, a koja će se prikazivati od utorka do četvrtka na HTV-1, odmah nakon “Dobro jutro, Hrvatska”. U ovoj emisiji će se pričati kako umirovljenici žive, a voditelji (umirovljene legende HTV-a) i gosti moraju biti stariji od 65 godina. Osim toga, prikazivat će se i mnoge postojeće emisije u novom izdanju.

24,99 kn
3,32 €
Provjerite ponudu
24,99 kn
3,32 €
prije:
37,99 kn
5,04 €
Provjerite i uštedite

Zewa toaletni papir

Aqua tube, razne vrste, 10 rola
25,99 kn
3,45 €
prije:
39,99 kn
5,31 €
Provjerite i uštedite
29,99 kn
3,98 €
prije:
42,99 kn
5,71 €
Provjerite i uštedite

Podravka grah

Crveni, smeđi ili bijeli
6,49 kn
0,86 €
prije:
9,99 kn
1,33 €
Provjerite i uštedite

Što je sve novo?

Nova sezona emisije „Stani na otoku“ s dobro poznatom protagonisticom Andreom Bučom kreće već danas, a moći će se gledati svakog ponedjeljka. Kao što i samo ime kaže, ovoga puta nas Andrea vodi na otoke. Osim toga, utorkom će se u tri nastavka prikazati dokumentarni putopis iz Katara Martine Validžić „Insallah Quatar“, dok u listopadu kreće Knjazov dokumentarni serijal o Vatrenima pod nazivom „Knjaz kod Vatrenih“. U subotnjem popodnevnom terminu će se moći gledati emisija „Hotel Portofino“, a kreće i nova sezona emisije „Nesreće“ koja će ići četvrtkom na HTV-1. Emisija „Treća dob“ se i dalje nastavlja prikazivati u istom terminu kao i do sada.

Od 26. rujna kreće i nova domaća serija „Metropolitanci“ te humoristična serija „Oblak u službi zakona“. Od istog datuma će se moći gledati u popodnevnim terminima i emisija „Dr. Beck“ koju će voditi popularni Natko Beck, a koja će se emitirati od ponedjeljka od četvrtka na HTV 1 u 13:15 sati. Još jedna nova emisija je i već spomenuta emisija „Zlatna liga“.

milijunas
Uskoro kreće nova sezona 'Milijunaša', a uvode se neke važne promjene koje će vas zanimati

Koje su još promjene?

Već danas kreće emisija „Kod nas doma“ u starom terminu od 17:20 do 18:05 sati, vraća se i emisija „Vjetar u kosi“ Aleksandra Stankovića, koji ovoga puta putuje po BIH i Crnoj Gori, emisija „U svom filmu“ se seli s utorka na srijedu na HTV-1 u 20:15 sati, dok talk-show „5com s Danielom“ dobiva novi termin petkom u 20:15 sati na HTV-1. Uskoro se vraća i „Tko želi biti Milijunaš“ s novostima o kojima smo već pisali ovdje. Najavljena je i nova sezona „Zvijezde pjevaju“ koja počinje u subotu 8. listopada. Pripremljeni su i novi dokumentarci, a promijenjen je termin emisije „Kućni ljubimci“ koji će se sada moći gledati u petak u 17:40 na HTV-2.

Iz HTV-a su najavili nekoliko novosti među kojima je i emisija u kojoj gosti i voditelji ne smiju biti mlađi od 65 godina
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap