Legendarni Ćiro rastužio porukom: Jako sam bolestan i jako star

Josip Mihaljević
6. rujna 2021.
Novosti
A- A+

Trener svih trenera Ćiro Blažević najavio je utakmicu Hrvatske i Slovenije za slovenske kolege i pritom im uputio posljednje pozdrave. Vratio mu se karcinom kojeg je dva puta pobijedio.

ciro blazevic

Foto: Ćiro Blažević | Youtube screenshot

Slovenski Sportklub kontaktirao je ‘trenera svih trenera’ Miroslava Ćiru Blaževića kako bi najavio nadolazeću utakmicu Slovenije i Hrvatske, ali su usput otkrili i jako tužne vijesti.

Ćiro: 'Znam kako je umirovljenicima, i ja sam nekada kopao po tuđim kontejnerima'

“Dragi moji Slovenci, naša ljubav je bezgranična. Vi volite mene, a ja volim vas, ali moram reći tužnu vijest. Ja sam jako, jako bolestan osim što sam star, imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a vjerojatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim svoje prijatelje u Sloveniji. (…)

Zbogom, dragi moji Slovenci. Žao mi je. Vrlo sam pesimističan”, poručio je Ćiro za slovenski Sportklub.

Ćiro je kasnije za Index.hr kazao kako ga sada svi zovu i pitaju kako je, ali otkrio je da će slovenski kolege za sebe zadržati detalje o zdravlju.

“Pojavio mi se recidiv karcinoma i sada je on okupirao nove prostore. Proširio se na limfne žlijezde. Prostata koju su mi izvadili bila je žarište”, pojasnio je Ćiro, koji je dva puta pobijedio rak.

Unatoč svemu, kaže da će se boriti i da se neće predati. Liječi se na Rebru te u Svetoj Nedelji.

ciro blazevic
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap