[Instabake] Između tri najpopularnije bake na Instagramu puno je razlika, ali sve imaju tisuće lajkova

Jelena Ratko
22. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Jedna dijeli doručak sa svojim kućnim ljubimcem, druga pleše kao što malo tko može, a treća se mazi s malim unukom. Sve tri bake na Instagramu su ovoga tjedna prikupile tisuće lajkova i komentara.

Foto: screenshot Instagram”Naručili ste doručak za dvoje, bako?”, stoji u opisu videa koji je objavljen prije samo par dana, a već ima skoro tri tisuće lajkova.  Baka svoga psa hrani salatom sa svog tanjura, a čini se kao da je njemu to već uobičajena praksa, jer prihvaća komad mrkve. Prvi, a onda i drugi.

Netko je ostavio komentar: “Sigurno najdraži unuk!”

Ranije ovoga tjedna, objavljena su još dva videa s hashtagom #grandma (#baka), koji su postali viralni. Zasad, najviše lajkova ima video bake koja pleše na hip-hop glazbu, mrda kukovima i savija koljena, kao da joj je dvadeset i neka.

Sve reakcije na video su izrazito pozitivne, svi hvale baku, dive se njezinoj pokretnosti i fleksibilnosti, njezinim plesnim pokretima i smislu za ritam. “Profesionalka”, napisao je netko.

Baka je u pet dana skupila gotovo 350 tisuća lajkova na Instagramu. Prava je internet senzacija.

Za razliku od gospođe koja je nasmijala korisnike, treći najpopularniji video s hashtagom #grandma raznježio je Instagram.

U kratkom videu, baka poljubi unuka koji sjedi u krilu njezine kćeri. Tri generacije na okupu uvijek je lijepo vidjeti. Sto tisuća lajkova u tri dana, ova baka duguje i činjenici što je njezina kćer na Instagramu poznata od ranije. Na svom blogu bavi se ljepotom i stilom, a ima 164 tisuće pratitelja.

[Instabake] Između tri najpopularnije bake na Instagramu puno je razlika, ali sve imaju tisuće lajkova
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap