Novi blog karizmatične bake: još malo i postat će jako popularna, vjeruju unuci

Jelena Ratko
13. lipnja 2018.
Novosti
A- A+

Imali smo već neke tekstove o bakama i djedovima koji su se proslavili na Instagramu. Međutim, svi oni imali su već milijune lajkova na svoje objave. Ova baka tek je počela objavljivati, no njezini unuci, koji joj pomažu voditi blog, predviđaju joj svijetlu budućnost na internetu.

Foto: Instagram

Baka Powell u svojoj je obitelji omiljena zabavljačica. Uvijek je nasmijana, prpošna i puna dobrih viceva. Nakon što su je nekoliko puta snimili kako se smije ili priča u kameru, njezini unuci zaključili su da bi joj trebali napraviti Instagram.

“Bako, napravila sam ti Instagram, bit ćeš popularna”, kaže joj unuka u videu koji je podijelila među prvima na njezinom novom blogu.

View this post on Instagram

A post shared by Grammy (@ogoriginalgrammy)

Prva objava na profilu ove simpatične bake osvanula je 20. svibnja, a ona već ima 100 pratitelja. Budući da se dobrim dijelom radi, vjerojatno, o ljudima koji je ne poznaju osobno, to nije mali doseg za tako kratki vremenski period.

“Ovo je baka prije svoje prve čaše vina”, opis je videa ispod ovoga teksta, u kojemu baka viče: “Maknite mi se s travnjaka!”

U idućem videu, cijela obitelj gromoglasno se smije za stolom u blagovaonici kada baka kaže kako voli samu sebe. Njezin smisao za humor dopire jednako do najmlađih i najstarijih članova obitelji, što ju, izgleda, čini omiljenom zabavljačicom u ovoj američkoj obitelji.

Video s najviše pregleda na ovome blogu je onaj u kojemu se baka glupira u pokušaju da, zavezanih prstiju, pojede jastoga.

“Baka uvijek kaže ‘ako pojedeš previše jastoga, pretvorit ćeš se u jednoga”, stoji u opisu, koji su vjerojatno, kao i ostale, napisali njezini unuci.

Oni vjeruju u to kako će njezina osobnost osvojiti mnoga srca – kao što je, davno, osvojila i njihova.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap