Baddie Winkle (90) postala je Instagram zvijezda zahvaljujući svojoj praunuci i upečatljivom stilu odijevanja

Jelena Ratko
28. travnja 2018.
Priče
A- A+

Baddie Winkle, pravim imenom Helen Ruth van Winkle, jedna je od najpopularnijih baka u SAD-u, a sve zahvaljujući svom Instagram profilu na kojem objavljuje fotografije iz vlastite svakodnevice.

Baddie je odlučila svoj život preokrenuti naopako kada joj, na njihovu 35. godišnjicu braka, preminuo suprug, a nedugo zatim i sin, prenosi  Svoju staru odjeću odlučila je zamijeniti unukinom, šarenijom i modernijom.

Prošloga tjedna Baddie se, kao prava zvijezda, na dodjeli MTV Video nagrada, družila i fotografirala s pjevačicom Miley Cyrus, prenosi Daily Mail.

Kada se jednoga dana vratila doma iz škole, praunuka je ostala zaprepaštena vlastitom bakom koju nikada prije nije bila vidjela u boljem izdanju. Prabakinu fotografiju u svojoj odjeći objavila je na Twitteru. I tako je sve počelo – Baddie je postala zaštitno lice američkih umirovljenica, uzor svim generacijama i javna ličnost kojoj se dive poznati i slavni. Njezin profil prate Rihanna, Drake i  Miley Cyrus.

“Nikada ne znate što se može dogoditi”, kaže Baddie Winkle te se prisjeća kako je krivila Boga godinama za smrti u svojoj obitelji sve do trenutka kada je shvatila da je vrijeme za veliku promjenu. 

Danas na svom Instagram profilu ima više od tri milijuna fanova, a nikada se nije osjećala bolje u vlastitoj koži, kaže.

Njezina nova osobnost – Baddie Winkle – kaže, tijekom posljednje tri godine jako joj je pomagala, barem što se tiče stanja duha.

“Voljela bih biti uzor starijim ljudima. Ovdje si samo jednom u životu, zabavi se”, poručuje Winkle.

Winkle je izjavila da nikada nije voljela nositi odjeću “za starije”, no bez obzira na to što je oduvijek bila moderna, sada joj praunuka puno pomaže s modernim kombinacijama.

 

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap