Hrvatska danas ima 95 novih slučajeva zaraze u čak 12 županija

Jasmina Grgurić
25. lipnja 2020.
Novosti
A- A+

Čak 95 osoba oboljelo je od koronavirusa u posljednja 24 sata, čime je ukupan broj zaraženih do sada 2.483. Testirano je 919 osoba, priopćio je danas nacionalni Stožer civilne zaštite.

Vili Beroš (Snimak zaslona/Youtube)

Broj novooboljelih u Hrvatskoj u posljednja 24 sata je 95, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2.483.

Svi građani od sutra će morati nositi maske za lice u javnom prijevozu!

Jedna novooboljela osoba je iz Brodsko-posavske županije, jedna iz Šibensko-kninske, jedna iz Virovitičko-podravske županije, jedna iz Splitsko-dalmatinske županije i jedna iz Varaždinske županije, dvije novooboljele osobe su iz Istarske županije, dvije iz Sisačko-moslavačke županije, pet novooboljelih osoba je iz Zadarske županije, sedam iz Zagrebačke županije, devet iz Primorsko-goranske županije, 25 novooboljelih osoba je iz Grada Zagreba, a 40 novooboljelih osoba je iz Osječko-baranjske županije, priopćio je danas nacionalni Stožer civilne zaštite.

Do sada je testirano 74.657 osoba, od toga 919 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju su 42 osobe. Na respiratoru nema pacijenata. Ukupan broj ozdravljenih je 2.149, što je četiri više u zadnja 24 sata. Ukupan broj preminulih je i dalje 107.

Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana, upozorili su iznova.

Stožer danas nije donio nikakve nove odluke i mjere.

Hrvatska danas ima 95 novih slučajeva zaraze u čak 12 županija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap