GDK Gavella s novim popustom: na ovih šest proljetnih predstava možete za samo 30kn!

Josip Mihaljević
28. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

Gradsko dramsko kazalište Gavella ne prestaje s popustima. Nakon što smo pisali o njihovoj kartici s popustima za umirovljenike te promotivnoj ulaznici za čitatelje portala, došao je red na proljetni popust.

gavella proljetni popust

Foto: press | Gavella

Gavella će i ove godine tijekom uskršnjih praznika svojoj vjernoj publici darovati proljetni popust na sve predstave od 28. ožujka do 7. travnja 2018. godine. Cijena ulaznice iznosit će 30kn, a u nastavku pročitajte  koje predstave igraju u tom razdoblju. Među njima ima klasika!

Na ovih šest predstava za samo 30 kuna

S Gavellinom karticom plus ostvarite umirovljenički popust od 50% na sve ulaznice

Tijekom devet dana publika može pogledati šest naslova raznih poetika i stilova. Proljetni popust započet će Gavellinom uspješnicom nastalom prema švedskom kino-hitu “Kao na nebu” koja već dvije godine puni njihovo kazalište. U svijet glazbe, prijateljstva i potrage za ljubavi vodit će vas Ozren Grabarić i brojna glumačka ekipa kazališta. Prestava igra 28. ožujka u 20,00 sati.

Naredna tri dana (29., 30., i 31. ožujka) možete pogledati njihovu najnoviju predstavu nastalu prema jednom od najvećih klasika – radi se o Kafkinom “Procesu” u režiji jednog od najomiljenijih hrvatskih redatelja Renea Medvešeka. U četvrtak i petak predstavu možete pogledati u 20,00, a u subotu u 19:30 sati.

Nakon uskršnjeg predaha, predstave se nastavljaju 3. travnja. Na rasporedu je rasna melodrama ili “dramska komedija” “Filumena Marturano“. Lik Filumene, na pozornici i u filmu, igrale su mnoge velike glumice, a gledateljima je vjerojatno najpoznatija filmska interpretacija Sophie Loren u “Braku na talijanski način”. Na Gavellinoj pozornici, grešnicu i pokajnicu, divlju i nježnu utjelovit će Anja Šovagović Despot. Početak je u 20,00 sati.

U srijedu, 4. travnja, igra  “Komet” meksičko-njemačke spisateljice Justine del Corte. Ova interesantna predstava poseže za modelom “kazališta u kazalištu” koje postaje stvarnost u stvarnosti, rekonstruirajući vjenčanje od prije desetak godine. Glavne uloge igrat će Nataša Janjić i Amar Bukvić. Početak, standardno u 20,00 sati.

U četvrtak možete pogledati predstavu rađenu prema hit romanu Damira Karakaša “Sjećanje šume“. Predstava je od premijere odmah osvojila srca publike svih generacija. Glavni lik “Sjećanja šume” je senzibilni dječak, mladić sa srčanom manom, a igrat će ga Filip Križan. Očekujte živopisnu minijaturu izuzetne topline i autentičnosti prožetu humorom.

Predzadnju izvedbu proljetnog popusta, 6. travnja, igrat će izuzetna predstava u produkciji Ludens Teatra “Sjećanje vode” koja se još od 1996. uspješno izvodi na brojnim svjetskim pozornicama. Bojana Gregorić Vejzović i Goran Grgić dio su ekipe ove sjajne humorne drame.

Za sam kraj, 7. travnja, možete pogledati predstavu naše proslavljene spisateljice Tene Štivičić –  “Nevidljivi”. Predstava se bavi problemima emigranata koji žele u ‘tvrđavu’ Europu, a radatelj, zajedno s glumcima na pozornici, kamerama, scenografijom i maketama stvara ‘film uživo’ gdje finalnu sliku vidimo na velikom platnu.

gavellin proljetni popust

Informacije i rezervacije mogu se dobiti na blagajni kazališta „Gavella“ na broj telefona 01 4864 616 ili na www.gavella.hr

 

 

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap