Gavella časti u lipnju: Festival s odličnim predstavama za samo 20 kuna

Josip Mihaljević
25. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

U petak, 1. lipnja 2018., u kazalištu Gavella započinje festival Gavella i Europlakat Fair. Ljubitelji kazališta u lipnju će imati priliku pogledati vrhunske predstave po promotivnim ulaznicama od 20 kuna!

gavella fair 2018

Foto: Press

Ljubiteljima kazališta prvi dan lipnja donijet će osmijeh na lice. Započet će “Gavella i Europlakat Fair“, festival svih predstava koje trenutačno ovo cijenjeno kazalište ima na repertoaru. Publika će, tijekom više od dva tjedna, moći pogledati predstave po jedinstvenoj ulaznici od 20 kuna.

I ove će se godine na završnoj večeri dodijeliti tri nagrade. Najbolju glumicu i najboljeg glumca, u predstavama koje su premijerno izvedene ove godine, izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od Gavellinih najvjernijih gledatelja, a najbolju predstavu sezone odabrat će žiri portala Studentski.hr.

Festival će započeti izvedbom predstave “Slikari rudari” Leeja Halla u režiji Same Strelca. Od ostalih predstava, u konkurenciji za nagrade bit će “Ponovno ujedinjenje dviju Koreja” Joela Pommerata u režiji Paola Magellia; “Kralj Rikard III.” Willama Shakespeara u režiji Aleksandra Popovskog; “Sjećanje šume” Damira Karakaša u režiji Tamare Damjanović i “Proces” Franza Kafke u režiji Renea Medvešeka.

Nagrađene će izabrati povjerenstvo koje se sastoji od 7 članova – pretplatnika Gavellinog kazališta. Festival će trajati sve do 20. lipnja, a zatvorit će ga izvedbom predstave “Kao na nebu” u režiji Renea Medvešeka. Cijena ulaznice za sve predstave je 20 kuna!

Više informacija o predstavama možete pogledati na njihovim stranicama.

Copy link
Powered by Social Snap